2777
2789
عنوان

مجردا و سینگلا یلظه بیاید😐

150 بازدید | 21 پست

نیاز جنسی رو چجوری برطرف میکنید من اصن اینطور نبود بم فشار بیاد حاجیییی چیییکاا بوکونمممم 😐 میگم شاید چون پریودم حشریت زده ب بشریت 🤧

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری برای عنوان تاپیکتون ایموجی میذارین

من میذارم میزنه غیر معتبر

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
کاریش نمیشه کرد ولی احساس میکنم هر چی سن بالاتر بره منظورم اینه از دوره ی نوجوونی بیای بیرون کمتر می ...

۲۲ سالمه

دلم رل میخاد ولی اون چیزی ک باب دلم باشع نی حالا ۴ روزه کات کردم😐

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

منم یه مدت تو پریودی اینجوری می شدم.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)