2777
2789
عنوان

حالم از شوهر پیرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 46 پست
چرا با این اختلاف سن ازدواج کردی که حالا نقش قربانی بگیری واسه ما؟؟

بد رفتاری پدرم و مادرم هرروز کتک فحش و اجبار درس خوندن سالی یه کفشم برام نمیخریدن فقط کهنه مردم و میپوشیدم

من احمق بودم گفتم از دست خانوادم حلاص بشم دیگه همه چی اوکیه .ولی اصلا اینجوری نبود از همون اول ازدواج خودمو هم سطح اون نشون میدادم مثل همسنای اون رفتار میکردم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
اونایی ک میگین یجور گفتید پیر فک کردم100سالشهخب طرف جای باباشه چی بگه؟بگه شوهر جوون و هندسامم؟

دقیقا

بخدا موقع ازدواجم همه میگفتن نکن پشیمون میشی 

میگفتن چند ساله دیگه تو خوشکل زیباتر میشی ولی شوهرت روز به روز بدتر

بخدا چهرش اینقد زشت وداغونه که حتی بچه ها ازش میترسن

بغیر از اینا پارانوئیدم داره واسه همین ازش زده شدم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها گارد نگیرید ۴۳سال پیر نیست ولی برای یه دختر۲۷ساله طراوت و جوانی یه مرد ۳۰ساله رو نداره قطعا!! ...

دقیقا

بخدا موقع ازدواجم همه میگفتن نکن پشیمون میشی 

میگفتن چند ساله دیگه تو خوشکل زیباتر میشی ولی شوهرت روز به روز بدتر

بخدا چهرش اینقد زشت وداغونه که حتی بچه ها ازش میترسن

بغیر از اینا پارانوئیدم داره واسه همین ازش زده شدم

خب الان شوهرت پولداره؟

زیاد نه 

پولش مهم نیس 

اخلاق گندش منو پیر کرده 

خونه شوهر از خونه بابات بهتره؟

از لحاظ اسایشی و رفاهی اره

دقیقابخدا موقع ازدواجم همه میگفتن نکن پشیمون میشی میگفتن چند ساله دیگه تو خوشکل زیباتر میشی ولی شوهر ...

بگردم🥲

میفهممت 

خدا ایاشلا بهترینها رو نصیبت کنه

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

خب اگه شرایط جدایی نداری تحمل کن از پول شوهرت استفاده کن

وقتی دلم به هیچی خوش نیست وقتی حالم ازش بهم میخوره 

پول و کجای دلم بزارم

سلام منم کردم . کرد کجایی استارتر

سردشت

بچه ها گارد نگیرید ۴۳سال پیر نیست ولی برای یه دختر۲۷ساله طراوت و جوانی یه مرد ۳۰ساله رو نداره قطعا!! ...

خب میخواست موقع ازدواج عقلش رو از توی شرتش جمع کنه بهش بله نده تا الان بخواد از سن شوهرش ایراد بگیره فقط فکر پاهاشو بالا دادن و پول توی جیب شوهرش نباشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A