2777
2789
عنوان

حالم از شوهر پیرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2466 بازدید | 46 پست

اونایی ک میگین یجور گفتید پیر فک کردم100سالشه

خب طرف جای باباشه چی بگه؟بگه شوهر جوون و هندسامم؟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترها اولش التماس میکنن چون خواستگار ندارن بعد یه مدت که کارشون راه میفته شروع میکنن ناسازگاری. مطمعن باش بعد طلاق کسی سراغت نمیاد اگه میومد اولش.مگه مال شوهر بدبخت ببری یه پسر به خاطر پول بیاد سراغت 

استارنر که آفلاین ، از رو کنجکاوی تاپیکها قبلشو دیدم ظاهراً ۱۳ ساله متاهل شده یعنی ۱۴ سالگی ازدواج کرده با یک مرد سی ساله !

اگر موافقت خودش بوده که حرفی ندارم...!  ولی اگر اجبار خانواده کاش اونهایی که هنوز همچین طرز فکری دارن ببینن نتیجه همچین ازدواجی با مرگ یک دختر نوجوان( دور از جون استارتر )  که درگیر از زناشویی و عشق و .... ندارن فرقی نمیکنه و  تهش میشه این ☝️🤦😐  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برام سوال شد دلیل ازدواجت با این آدم‌چی بود🤔🤔🤔🤔

دلیل ازدواجم بد رفتاری خانوادم بود .هر روز کتک و فحش به اجبار دس خواندن .همیشه باید کهنه های مردم میپوشیدم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
۴۳ سالش هست چرا میگی پیر حالا دلیل ازدواجتم بگو

بد رفتاری پدرم و مادرم هرروز کتک فحش و اجبار درس خوندن سالی یه کفشم برام نمیخریدن فقط کهنه مردم و میپوشیدم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
چرا بله گفتی بهش؟

بد رفتاری پدرم و مادرم هرروز کتک فحش و اجبار درس خوندن سالی یه کفشم برام نمیخریدن فقط کهنه مردم و میپوشیدم

فکر کردم ۷۰ سالشه

نه 43 سالشه 

اینم بگم اختلاف فرهنگی خانواده هامونم زیادهدولی من اصلا این چیزا برام مهم نبود

ازدواجت اجباری بود؟

اجبار نه ولی از چاله افتادم تو چاه

خب چرا ازدواج کردی باهاش؟