2777
2789
عنوان

عفونت باکتریال میشه لطفا بیاین

206 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. من مدتی پیش رفتم دکتر گفت رحمت به شدت چرک کرده بهم ژل کلیندامایسین و مترونیدازول و ازیترو و سفیکسیم داد در حالی که من هیچ علامتی جز ترشحات ابکی کدر نداشتم. برای همسرمم مترونیدازول داد

داروهاشو که مصرف کردم روز دوم دچار مسمومیت و قارچ صورت شدم دکتر گفت فعلا فقط ژل راستفاده کن و از هفته بعد داروهارو شروع کن. از دیروز مترونیدازول شروع کردم ترشحاتم ته رنگ سبز پیدا کرده و سوزش ادرار گرفتم. 

بعد رفتم گوگل که ای کاش نمیرفتم. نوشته بود ترشحات سبز بخاطرعفونت مقاربتیه. بعد دیدم دکترم به همسرمم دارو داده گفتم لابد مطمئن شده مقاربتیه. اخه من و همسرم تا حالا روابط خارج از عرف نداشتیم ۱۳ ساله ازدواج کردم هیچی مخفی ازم نداره گوشیش همش تو دستمه خیلی وقتا گوشیشو جا گذاشته مورد مشکوک نداشته از دیروز خیلی حالم بده فکرم هزارتا راه رفته میشه اگه تجربه دارین کمکم کنین؟؟؟

الهی به امید خودت...  

چ ربطی داره اخه عفونت ممکنه از هرجا منتقل بشه از دستشویی عمومی تا خوردن قند زیاد و ... نمیشه گف طرف مورد داره ک عفونت داره اصلا شاید شما اولش داشتی به همسرتم انتقال دادی،،منم داشتم به شوهرمم مترو داد اونم چنتاشو فقط خورد

چ ربطی داره اخه عفونت ممکنه از هرجا منتقل بشه از دستشویی عمومی تا خوردن قند زیاد و ... نمیشه گف طرف ...

جدی؟؟ یعنی واسه احتیاط داده قرص رو؟؟ اخه عفونتای مقاربتی فقط از طریق مایعات بدن و تماس جنسی منتقل میشه. 

بعد شما مترونیدازول خوردی سوزش ادرار نگرفتی؟

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه اگه کشت ادرار انجام بدی نوع عفونت مشخص میشه برو انجام بده خیال خودتو راحت کن

دوم اینکه اینجور چیزا رو از اینترنت پیگیری نکنین اگه قرار بود بیمارا خودشون با خوندن علایم از توی اینترنت بیماریشونو تشخیص بدن پزشکا 7 سال درس نمیخوندن

برای همین از پزشکت سوال کن

سوم اینکه برای خانمای متاهل موقع عفونت هر چی باشه هردو طرف دارو میدن

اول اینکه اگه کشت ادرار انجام بدی نوع عفونت مشخص میشه برو انجام بده خیال خودتو راحت کندوم اینکه اینج ...

ممنون عزیزم پیامت ارامش بخش بود

اره گوگل خیلی چیز بدیهههههه

و اینکه من یکماه پیش ازمایش ادرار دادم باکتری مشاهده نشد بعد رفتم مسافرت و اومدم توی همون میافرت حجم ترشحاتم چند برابر شد اومدم رفتم دکتل گفت رحمت چرک شدید کرده

الهی به امید خودت...  
جدی؟؟ یعنی واسه احتیاط داده قرص رو؟؟ اخه عفونتای مقاربتی فقط از طریق مایعات بدن و تماس جنسی منتقل می ...

اصلا هر زنی عفونت داشته باشه به همسرش مترو میدن چون رابطه دارن باید هردو مصرف کنن ک بهم منتفل نشه میتونی رفتی دکتر باز ازش بپرسی دلیلشو

من دیگه قرص و پماد خوبم نکرد ۶تا جنتامایسین زدم اره سوزش هس تا کامل خوردن داروها

اصلا هر زنی عفونت داشته باشه به همسرش مترو میدن چون رابطه دارن باید هردو مصرف کنن ک بهم منتفل نشه می ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی. خدا خیرت بده. خدا کنه زود خوب بشم من اصلا سوزش خارش هیچی نداشتم از دیروز که دارو خوردم سوزش و خارش و دلدرد دارم.

الهی به امید خودت...  
ممنون عزیزم پیامت ارامش بخش بوداره گوگل خیلی چیز بدیههههههو اینکه من یکماه پیش ازمایش ادرار دادم باک ...

متاسفانه دستشویی های عمومی بدترین چیزن بیشتر عفونتا از همونجا منتقل میشه موقع مسافرتم ادم کاری نمیتونه بکنه

منم از وقتی رفتیم شمال برگشتیم ترشحاتم زیاد شده ولی هنوز وقت نکردم برم پیش پزشک

و اینکه من مجردم ببخشید اینو میگم ولی  ترشحاتم مثل شماست  بااینکه هیچ رابطه ای نداشتم البته من اصلا سوزش و خارش ندارم ولی به نظرم پیش پزشک برم بد نیست حالا نمیدونم این ترشحات به خاطر داروهای هورمونیه که به خاطر تنبلی تخمدان میخورم یا به خاطر عفونته

کلا بیماریها بیشتریاشون یکسری علایم مشابه دارن بعد با ازمایش و معاینه و علایم جزئی تر دقیق تشخیص داده میشن  برای همین اینترنت راه خوبی نیست توی ازمایشم حتی مثلا پیش میاد که یک چیزی از حالت عادی بالاتر یا پایین تره بعد توی اینترنت میزنی یک بیماری خطرناک میاره ولی همونو ببری پیش پزشک میگه چیز مهنی نیست چون همون بالاتر بودن و پایین تر بودنش بازم تا حد مشخصی طبیعی محسوب میشه

برای همین کلا برای بیماریهاتون به پزشک مراجعه کنین به خصوص به پزشک خوب

ممنون عزیزم پیامت ارامش بخش بوداره گوگل خیلی چیز بدیههههههو اینکه من یکماه پیش ازمایش ادرار دادم باک ...

متاسفانه دستشویی های عمومی بدترین چیزن بیشتر عفونتا از همونجا منتقل میشه موقع مسافرتم ادم کاری نمیتونه بکنه

منم از وقتی رفتیم شمال برگشتیم ترشحاتم زیاد شده ولی هنوز وقت نکردم برم پیش پزشک

و اینکه من مجردم ببخشید اینو میگم ولی  ترشحاتم مثل شماست  بااینکه هیچ رابطه ای نداشتم البته من اصلا سوزش و خارش ندارم ولی به نظرم پیش پزشک برم بد نیست حالا نمیدونم این ترشحات به خاطر داروهای هورمونیه که به خاطر تنبلی تخمدان میخورم یا به خاطر عفونته

کلا بیماریها بیشتریاشون یکسری علایم مشابه دارن بعد با ازمایش و معاینه و علایم جزئی تر دقیق تشخیص داده میشن  برای همین اینترنت راه خوبی نیست توی ازمایشم حتی مثلا پیش میاد که یک چیزی از حالت عادی بالاتر یا پایین تره بعد توی اینترنت میزنی یک بیماری خطرناک میاره ولی همونو ببری پیش پزشک میگه چیز مهنی نیست چون همون بالاتر بودن و پایین تر بودنش بازم تا حد مشخصی طبیعی محسوب میشه

برای همین کلا برای بیماریهاتون به پزشک مراجعه کنین به خصوص به پزشک خوب

متاسفانه دستشویی های عمومی بدترین چیزن بیشتر عفونتا از همونجا منتقل میشه موقع مسافرتم ادم کاری نمیتو ...

ممنونم عزیزم

اره داروهای هورمونی ترشحاتو تغییر میدن اگه رنگ و بو نداره فقط زیاده طبیعیه

منم همیشه عفونت قارچی میکرفتم نمیدونم چی شد این سری. ترشحاتم ته رنگ سبز داره البته فقط رو دستمال مشخصه ببخشید واضح میگم 

الهی به امید خودت...  
ممنونم عزیزماره داروهای هورمونی ترشحاتو تغییر میدن اگه رنگ و بو نداره فقط زیاده طبیعیهمنم همیشه عفون ...

اگه بعد از خودرن داروها اینجوری شدین شاید از اونه دفعه بعد که رفتین پیش پزشک اینو بهشون بگین

سلام عزیزم عذر میخوام شما کامل درمان شدین؟؟

منم عفونت سبز دارم یکمم زخم دارم خیلی نگرانم 

کلیندامایسین دارم استفاده میکنم

بعد اینکه عفونت مقاربتیه؟؟؟ درمان میشه؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سلام عزیزم عذر میخوام شما کامل درمان شدین؟؟منم عفونت سبز دارم یکمم زخم دارم خیلی نگرانم کلیندامایسین ...

سلام عزیزدلم‌ . نه گلم از منو اشتباه تشخیص داده بود دکتر. مقاربتی نبود. 

بعد رفتم پیش دکتر دیگه ای. پاپ اسمیر ازم گرفت . عفونت مقاربتی نداشتم فقط عفونت باکتریال داشتم و  یکم دهانه رحم ملتهب بود که دکتر گفت دارو لازم نیست فقط همونجا تو مطب با سرم مخصوصی گفت شستشو میدم . و گفت واسه پیشگیری ازین عفونت موقع رابطه بهداشت رو خیلی بیشتر رعایت کنیم و اگه قصد بارداری نداریم مایع منی داخل ریخته نشه چون پ هاش واژنو مستعد عفونت باکتریال میکنه. ببخشید واضح گفتم عزیزم. 

الهی به امید خودت...