2777
2789
عنوان

رفتار زشت خالم بیایید تعریف کنم

2395 بازدید | 82 پست

من یه خاله مجرد دارم ۴۰ سالشه پیش مادربزرگم زندگی میکنه، چندوقت پیش داشت با تلفن با مامانم حرف میزد که به ناحق به شوهرم توهین کرد و شخصیتشو برد زیر سوال منم شنیدم و خیلی ناراحت شدم، اما چون مامانم همیشه سنگ خانوادشو به ناحق به سینه میزنه هیچی نگفتم و موند تاامروز

بقیش👇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد یک هفته پیش رفته بودن مشهد با مادربزرگم

مادربزرگم امروز به مامانم گفته بیا شام بپز بچه هام و عروسام و..‌میخوان بیان منو بیینن دور هم شام بخوریم، بعد مامانم خونه مادربزرگم بود، زنگ زد مادرجون میگه شماهم بیایین شام‌.گفتم دستتون درد نکنه یکم سرمون شلوغه و برای اینکه مامانم دست از سرم برداره گفتم حالا شب میاییم یه سر میزنیم و زیارت قبول میگیم 

ادامه👇

نشستم یکم باخودم فکر کردم عجب به مامانم میگه به دخترت بگو بیاد شام

خودش زبون نداره 

واینکه خالم دقیقا دوسه هفته پیش شخصیت شوهرمو برده زیر سوال و توهین کرده با برچسب زدن ، من چراباید پاشم برم خونشون و شوهر بیچارمو سبک کنم ببرم؟

و خلاصه آخرشبم نرفتیم

مامانمم اصلا زنگ نزد بگه کجایی 

مشخص بودکو.نش سوخته 

به نظرتون کارم درست بوده؟

اصلا رفتار درست چیه؟

الان اون سوختنو با مامانت بودی؟؟؟؟

آره 

مامانم خیلی دیکتاتوره

خانوادش سرشار از حسادت و توهین و ناهنجاری اخلاقی و...هستن و همچنان مامانم اعتقاد داره بهترینن و منو شوهرمو بابامو حتی ازبچگی که یادم میاد میندازه به پای اونا و ارزش مارو میاره پایین و اونا میبینت وضع اینجوره به خودشون اجازه هر توهینی رو میدن