2777
2789
عنوان

لثه‌م یه چی بینش گیر کرده

73 بازدید | 9 پست

لثه دندونای جلوم بالاش یه جی مثل سبزی گیر کرده با نخ‌دندون،مسواک اصلا درنمیاد 

چیکار کنم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو متوجهش شدی یا همیشه داشتیش

نه داشتم مسواک میزدم تموم ک شد دیدم یه چی رفته توی اثه‌م

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
یهو متوجهش شدی یا همیشه داشتیش

میترسم دندونم خراب شه 

آخه دندونای جلومم هست

نه داشتم مسواک میزدم تموم ک شد دیدم یه چی رفته توی اثه‌م

خب شاید غذای چیزی خوردی گیر کرده ولی اگر مقاوم و سفت باشه و حالت رسوبی جرم بین لثه هات تشکیل شده 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

میترسم دندونم خراب شه آخه دندونای جلومم هست

اگر خیلی مقاومه اصلا خودت بهش دست نزن برو دندون پزشک

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

ی تیکه پلاستیک فریزر رو ببر بعد ببر بین دندونت و حرکت بده شاید دربیاد

جواب میده؟

آخه لای دندونم نیست که با نخ دندون در بیاد

توی بثه‌م گیر کرده