2777
2789

بین گرم کردن ماکارونی و یا سرخ کردن سیب زمینی و یا بیخیال شدن و تنبلی کدوممممم؟؟؟

شوهرم میگه برو نون پنیر بخور 😁

چ تاپیک مسخره ای زدمااااا 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

بگو اغایی برات گرم کنه

ادما مگ واس خاطر همینا ازدواج نمیکنن؟🦦🦧

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گشنمه ولی ناراحتم دوست ندارم بخورم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بگو اغایی برات گرم کنهادما مگ واس خاطر همینا ازدواج نمیکنن؟🦦🦧

🤣ایشون ک بیدارش کردم گفتم گشنمه هنوز تو شوکه میکه اولین دفعست س صبح بیدارم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

الان من گشنم بشه با دیدن این تاپیک ماکارونی هم تو یخچال نداشته باشیم سیب زمینی هم تموم شده باشه کی پاسخگوعه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

🤣ایشون ک بیدارش کردم گفتم گشنمه هنوز تو شوکه میکه اولین دفعست س صبح بیدارم

چ لوس

بگو پاشو برو غذا گرم کن😒

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
الان من گشنم بشه با دیدن این تاپیک ماکارونی هم تو یخچال نداشته باشیم سیب زمینی هم تموم شده باشه کی پ ...

پس چرا دلت نون پنیر نخواست اونم گفتماااا😄🐻

منم گشنمه ولی ناراحتم دوست ندارم بخورم

بقوله دخترم ۱۹ماهشه ناناعت no no no

بچم فارسی انگلیسی قاطی کرده😁