ejnzbxhekw34 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 عنوان کجا به ته رسیدین ابروتون حفظ شد 154 بازدید | 11 پست وسواس فکری گرفتم از استرس الکی زیاد اصلا نمیدونم چی میگم حتی شوهرمم سوال براش پیش میاد چرا چنین سوالاییی میپرسم دست خودم نیست روانپزشک رفتم قرصاش بدترم کرد همش حس میکنم ابروم میخواد بره همش حس میکنم شوهرم ولم میکنه میره حس بیکسی دارم کاش بمیرم😭بگین کجا خدا دستتونو گرفت دلم اروم بشه 1403/04/13 | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 قرصات را ادامه ندادی عزیزم و گرنه به مرور بهتر میشدیدر کنارش روانشناسم برو
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7764 شوهرم فکمیمرد تودعواها من مقصرم تا اینک چهره مادرش و خواهرش رو شد واسش کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ejnzbxhekw34 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 قرصات را ادامه ندادی عزیزم و گرنه به مرور بهتر میشدیدر کنارش روانشناسم برو خستم واقعا نمیکشم الان حس میکنم فردا شوهرم بیدار میشه باهام دعوا میکنه😔
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 خستم واقعا نمیکشم الان حس میکنم فردا شوهرم بیدار میشه باهام دعوا میکنه😔 دارو هات را ادامه بده عزیزمبعد یک ماه نتیجه اشو میبینیدر کنارش روانشناس بروو یه کلاس ورزشی یه کلاس هنری ویا ادامه تحصیل هم انجام بدهوسواس هیچ معجزه ای نداره و خودت باید به داد خودت برسی وگرنه اینقدر توی فکر و توهم فرو میری که کلا از زندگی میمونی
ejnzbxhekw34 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 دارو هات را ادامه بده عزیزمبعد یک ماه نتیجه اشو میبینیدر کنارش روانشناس بروو یه کلاس ورزشی یه کلاس ه ... قرصا هورمونامو بهم میریزه🤦♀️مثلا من بچه ندارم از...ترشح مث شیر میاد بیرون مال قرصاستورزش میرم تو باشگاه همش فکرم مشغوله همش
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 قرصا هورمونامو بهم میریزه🤦♀️مثلا من بچه ندارم از...ترشح مث شیر میاد بیرون مال قرصاستورزش میرم تو ب ... برو دکتر داروهات را چک کنه و ازمایش بنویسه منم بیشتر دوساله قرص مصرف میکنمترشح شیر واسه پرولاکتین هست فکر کنم و نه قرص قرص سرتونین داره و باعث حال خوب و کم کرذن استرس و نشخوار فکری میشه
ejnzbxhekw34 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 برو دکتر داروهات را چک کنه و ازمایش بنویسه منم بیشتر دوساله قرص مصرف میکنمترشح شیر واسه پرولاکتین هس ... قرص که میخورم اینطوری میشم فقطشما چه قرصایی مصرف میکنینمن یکیش واسه دوقطبی و اینا بود🤦♀️
من_باشکوه_وارزشمندم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1488 شوهرم فکمیمرد تودعواها من مقصرم تا اینک چهره مادرش و خواهرش رو شد واسش کاش شوهر منم میفهمید
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43811 قرص بخور عزیزم اولاش سخته بعد میبینی چقدر خوبه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10186 قرص که میخورم اینطوری میشم فقطشما چه قرصایی مصرف میکنینمن یکیش واسه دوقطبی و اینا بود🤦♀️ من مرتب دارو عام عوض میشن چون بدنم سریع عادت میکنه اسنترا و الوینتا و هالوپریدول فعلا میخورمشما چی مصرف میکنیاگر تهرانی روانپزشکم را معرفی کنم ❤
ejnzbxhekw34 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 من مرتب دارو عام عوض میشن چون بدنم سریع عادت میکنه اسنترا و الوینتا و هالوپریدول فعلا میخورمشما چی م ... قرصامو باید بیارم اسماشون یادم نیستقبلا بوسپیرون میخوردم واسه اظطراب که الان چشمام سیاهی میره ولی این سری ۳تا برام نوشت مینویسمشوننه متاسفانه