2777
2789
عنوان

کجا به ته رسیدین ابروتون حفظ شد

154 بازدید | 11 پست

وسواس فکری گرفتم از استرس الکی زیاد اصلا نمیدونم چی میگم حتی شوهرمم سوال براش پیش میاد چرا چنین سوالاییی میپرسم دست خودم نیست روانپزشک رفتم قرصاش بدترم کرد همش حس میکنم ابروم میخواد بره همش حس میکنم شوهرم ولم میکنه میره حس بیکسی دارم 

کاش بمیرم😭بگین کجا خدا دستتونو گرفت دلم اروم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم واقعا نمیکشم الان حس میکنم فردا شوهرم بیدار میشه باهام دعوا میکنه😔

دارو هات را ادامه بده عزیزم

بعد یک ماه نتیجه اشو میبینی

در کنارش روانشناس برو

و یه کلاس ورزشی 

یه کلاس هنری ویا ادامه تحصیل هم انجام بده

وسواس هیچ معجزه ای نداره و خودت باید به داد خودت برسی وگرنه اینقدر توی فکر و توهم فرو میری که کلا از زندگی میمونی

دارو هات را ادامه بده عزیزمبعد یک ماه نتیجه اشو میبینیدر کنارش روانشناس بروو یه کلاس ورزشی یه کلاس ه ...

قرصا هورمونامو بهم میریزه🤦‍♀️مثلا من بچه ندارم از...ترشح مث شیر میاد بیرون مال قرصاست

ورزش میرم تو باشگاه همش فکرم مشغوله همش

قرصا هورمونامو بهم میریزه🤦‍♀️مثلا من بچه ندارم از...ترشح مث شیر میاد بیرون مال قرصاستورزش میرم تو ب ...

برو دکتر داروهات را چک کنه و ازمایش بنویسه 

منم بیشتر دوساله قرص مصرف میکنم

ترشح شیر واسه پرولاکتین هست فکر کنم و نه قرص 

قرص سرتونین داره و باعث حال خوب و کم کرذن استرس و نشخوار فکری میشه

برو دکتر داروهات را چک کنه و ازمایش بنویسه منم بیشتر دوساله قرص مصرف میکنمترشح شیر واسه پرولاکتین هس ...

قرص که میخورم اینطوری میشم فقط

شما چه قرصایی مصرف میکنین

من یکیش واسه دوقطبی و اینا بود🤦‍♀️

قرص که میخورم اینطوری میشم فقطشما چه قرصایی مصرف میکنینمن یکیش واسه دوقطبی و اینا بود🤦‍♀️

من مرتب دارو عام عوض میشن چون بدنم سریع عادت میکنه 

اسنترا و الوینتا و هالوپریدول فعلا میخورم

شما چی مصرف میکنی

اگر تهرانی روانپزشکم را معرفی کنم ❤

من مرتب دارو عام عوض میشن چون بدنم سریع عادت میکنه اسنترا و الوینتا و هالوپریدول فعلا میخورمشما چی م ...

قرصامو باید بیارم اسماشون یادم نیست

قبلا بوسپیرون میخوردم واسه اظطراب که الان چشمام سیاهی میره ولی این سری ۳تا برام نوشت مینویسمشون

نه متاسفانه