پیچک_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1414 عنوان ینی هیشکی تاحالا دندون نکشیدههه 64 بازدید | 8 پست چطور بخوابم شب اول ک خونریری نکنه😭 بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️ 1403/04/13 | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4171 من سه تا همزمان کشیدم مدل خاصی نخوابیدم اصلا اهمیت ندادم 😑
دخترخونگرم عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1535 وای من یک هفته پیش دندون عقلمو کشیدم داشتم از درد میمردم. چند ساعت اول باند توی دهنم بود تا خون ریزی کمتر شد بعد درش آوردم خوابیدم
پیچک_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1414 من سه تا همزمان کشیدم مدل خاصی نخوابیدم اصلا اهمیت ندادم 😑 خب خون زیاد میاد که هفته پیش کشیدم صب پاشدم دیدم دهنم سیاهه از خون زیاد😭😭😭دیگ نمیخوام اون حس مزززخرفو تجربه کنم همینطوری نشستم ک خوابم نگیره بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
اعجوزه عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2506 وایسودنکی یه پاتم بگیر بالا راحت بخواب اگر خون ریزی کرد اون یکی رو هم بگیر بالا
پیچک_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1414 وای من یک هفته پیش دندون عقلمو کشیدم داشتم از درد میمردم. چند ساعت اول باند توی دهنم بود تا خون ریزی ... منم دندون عقلم بوده درد هم هیچی ولی خون لعنتی اه دهنم مزه پریود میده بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
مامانپرمشغله عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3020 تا یکی دوساعت که باند و باید تو دهنت نگهداری بعدشم یه چیز خنک مثل بستنی بخور که احتمال خونریزیش کمتر بشه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پیچک_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 1414 تا یکی دوساعت که باند و باید تو دهنت نگهداری بعدشم یه چیز خنک مثل بستنی بخور که احتمال خونریزیش کمتر ... اینارو انجام دادم عصر الان میخوام بخوابم ولی خونریزی میکنه تو خواب بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️