2777
2789

بیشتر از دوازده سال هم هست میگذره...

چند ماهه هر روز اون آدمو میبینم که داره به چه خوشی و خرمی زندگی میکنه و راحته و هییییییچ تاوانی هم بابت بلاهایی به سر ما داده پس نداده و خودخوری و تنفر همه وجودمو گرفته....همش توی ذهنم باهاش دعوا دارم و حرفای توی دلمو بلند میخوام بگم...میخوام بگم هیچ زمان قابل بخشش نبودی د حتی هیچوقت معذرت خواهیم نکردی بابت رنج‌های عظیمی که به زندگی ما وارد کردی....تروماهایی که باعثش شدی عقب افتادگی های زندگیم حسرتام کابوس‌های شبانه و...

ار خودم متنفرم که دوباره مجبورم هر روز ببینمش خوشحالیش و کیف و عشقشو تماشا کنم ....

خدایا یه کمکی عدالتی چیری....

کاش نمیومدم 

وصیت محضری کردم که هر زمان مردم تو مراسمم اجازه ورود نداره و همیشه از بچگی میدونستم و یه حسی داشتم که خیلی زود می‌میرم...

خدایا من که نبخشیده پس چرا اون هر روز راحت‌تر و پولدارتر زندگی میکنه و من به خاطر مصیبتهایی که اون سرم آورد هشتم گروی نهمه الان؟؟؟

درست میکی اونایی که با آبروی من به ناحق بازی کردن و کسب که تهمت زد سالم و سلامت داره زندگیشو میکنه جوری که دو ساله گذشته لحظه ای فراموش نکردم و اشکم سرازیره افسردگی شدید گرفتم دو ساله دیگه سر کار نرفتم اما اونا سالم و سلامت دارن میچرخن منتظرم عدالت خدا را ببینم که باهاشون چکار میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی متاسفم عزیزم.... نمیدونم عدالت خدا کجاست ولی مامانم میگه اینجور موقع ها خدا صبرش زیاده دایی منم ...

من الان احتیاج یه روح روان سالم دارم خدا میخواد بذاره واسه بعد از مرگم چه فایده ای دیگه واسه من داره؟؟؟

دنیای به شدت بی عدالتی داریم

دقیقا 

به این نتیجه رسیدم اونایی که ظلم میکنن تازه بهترشدن میشه سالم و سلامت میچرخن میگن ما که خدا کارمون نداره بیشتر دل میسوزونن و دل میشکنن اما اونایی که مورد ظلم قرار گرفتن تازه عوض این که خوشی بهشون برسه بدبختی بهشون میرسه تازه گرفتاری رو گرفتاری 

دقیقا به این نتیجه رسیدم اونایی که ظلم میکنن تازه بهترشدن میشه سالم و سلامت میچرخن میگن ما که خدا کا ...

یه جوری خسته ام دیگه که نمیتونم تو کلمات توضیح بدم‌‌...همش تو ذهنم خودخوری میکنم همش بغض و کینه...به خدا من آدم منفعل نیستم همه عمرم سختی کشیدم به خاطر خطای یک نفر دیگه که حتی معذرت خواهی هم نکرد و خودشو برحق میدونه‌‌...چیزایی که میبینم حق خودمه ولی بهم در نود درصد اوقات نمیدن یا اگه بدن با منت زیاد که آدم واسه گدا اونقدر منت نمیذاره...خرد و خاکشیرم

امان از روزی که اون ادما از عزیزترین کسات باشن☹️

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)