2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی غرورم خورد شده و دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 23 پست
ببین حسودی مرضیه که درمان نداره یعنی اصلا اهمیت نداره تو چقدر به یه ادم حسود خوبی کنی ، اون تا زهرشو ...

بله کاملا درسته کاش زودتر اینو فهمیده بودم و همون اول کاری باهاش کات میکردم تا انقدر آسیب نبینم ازش

اره من درسم خیلی بهتر بود تو همه امتحان ها بهش کمک میکردم و همه تحقیق هاشو انجام می‌دادم نه اینکه ب ...

رابطت رو باهاش قطع کند تو چیزی از دست نمیدی بزار اون بفهمه چه دوستی رو از دست داده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید همونجا که اینکار زشت و کرد می گفتی مشکلت چیه ؟

من برعکس اون تو جمع چیزی نگفتم که کوچیک بشه و فکر میکردم دیگه تکرار نمیکنه ولی انگار عقل نداشت دوباره تکرارش کرد این ادما رو باید تو جمع خیط کرد که درست رفتار کردن و یاد بگیرین

رابطت رو باهاش قطع کند تو چیزی از دست نمیدی بزار اون بفهمه چه دوستی رو از دست داده

خیلی وقته قطع کردم ولی هی به کاراش و حرفاش فکر میکنم و عذاب میکشم هرکار میکنم نمیتونم فراموش کنم حرفاشو

هی یاد حرفا و کاراش تو دانشگاه میفتم خودخوری میکنم خیلی ناراحتم هم از اون هم از خودم

اون که به نظرم طبیعیه خود منم همینطورم یه چیزی میشه اینقد بهش فک میکنم بایدیکم زمان بدی به خودت کم کم اروم میشی ویادت میره

جان درقدمش کنم که آرام دل است
خیلی وقته قطع کردم ولی هی به کاراش و حرفاش فکر میکنم و عذاب میکشم هرکار میکنم نمیتونم فراموش کنم حرف ...

ولش کن دیگه. ارزش فکر کردن نداره. از این به بعد یادت باشه دیگه به کسی محبت مفتی نکنی