2777
2789
عنوان

تو دوراهی بدی ام 💔شوهرم

1176 بازدید | 53 پست

سلام من امتحان دادم واسه فرهنگیان و احتمال خیلی زیاد قبول میشم دوساله پشت کنکورم و الان برهدفی ک سالها ارزوشو داشتم رسیدم ،،همیشه شوهرم میگف اگ معلم بشی خودم برات ماشین میگیرم ،،اما الان که بعد چند سال جور شده با وجود بچه کوچیک و مشکلات ریز و درشت ،، نق میزنه و ناراضیه و نمیزارع برم البته هنوز جرئت نمیکنه علنا بگه نمیزارم بری بخاطر بابا و مامان ک چ دسو‌پایی دارن میزنن برا قبولیم ... میگ نمیزارم بری و زندگیمو زهر نکن منم فقطسکوت میکنم و اصلا نمیگم ک دارم کارا اداریشو میکنم حتی پولم بهم نمیده قرض میکنم ولی میترسم برسم ب اخرش نزاره برم مجبورشم هزینه سنگینی بدم یا اینک بخاطر بابام بزاره برم دانشگاه اما بعد زندگیمو با یه بچه از هم بپاشونه همه کاری ازش بر میاد همه کار بگه خوشم نمیاد دیگ تا تهش میره زندگیو می‌کنه خود خود جهنم 

توروخدا بگو من چیکار کنم !!!

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نظرش عوض شد کسی چیزی گفته بچت چند سالشه

سعی کن هر جور شده یه زبون بگیریش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نگران نباش

فقط همون لحظه گارد نگیر و با متانت باهاش صحبت کن... وقتی باهاش خیلی نزدیکی بعدش بهش تو همون کالای منگی بهش از محسنات این رشته و آرزوهای بگو

شوهر دخترخاله منم شدید مخالف بود الان سال دوم معلمی هست

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
از ی طرفم نمیخام اینکارو از دس بدم ب این مرد و کارش و زندگیش عیچ اعتباری نیست در ضمن هیچ استقلالی ند ...

خب دلیلش همینه اون از استقلال تو میترسه 

بهتره این مدت بهش توجه بیشتری کنی و از آینده براش حرف بزنی و بگی که مثلا من تو رو با هیچی عوض نمیکنم و این شر ورا شاید ترسیده بری سر کار مستقل بشی بهش نیاز نداشته باشی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بشین واضح باهاش حرف بزن

نمیتونم ،، سر بسته داره میفهمونه ک نمیزارع میترسم بگم بهش علنا بگه دیگ حق نداری کاراشو انجام بدی ،،بیس بار تاحالا گوشیمو بی دلیل جمع کرده تا چن ماه میترسم گوشیمو بگیره بعد نتونم کارامو انجام بدم چ بدبختم من

⁦ʕ´•ᴥ•`ʔ⁩

با یه بچه سخته تصمیم‌گیری 

ولی من جای شما بودم میرفتم و واسه خواستم میجنگیدم 

چون قطعا وقتی واسه خودم و خواستم ارزش قائل نشم اونم واسم تره هم خورد نمیکنه و از چشمش میفتم چون از خودم گذشتم 

و در آخر اینو میشنوی که میخواستی بری خودت نخواستی