2777
2789
خدا نکنه گلم ...زندگیم از اونطرف خراب شد...دخترمو از اینطرف میخوان ببرن...رابطم با این آقا اینطور بل ...

برام یک چیز عجیبه و اون اینکه دوران مجردی موقعیت خوبی داشتی و اگر خانوادت باهات همکاری میکردن الان بقیه حسرت زندگی تو میخوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخام ناراحت و نگرانت کنم ولی طفلی نیاز بهت داره، درسته میخاد بره پیش پدرش ولی تو دلسوزتری و ...

میدونم انقدرم با پدرش حرف میزنم میگم بذار بمونه پیشم...الان پیش خانواده ی پدرشه..اونا زیر گوشش حرف میزنن نمیذارن

اره میدونم..مادرشوهرم خیلی زیرگوش شوهرم حرف میزنه وگرنه شوهرم کار نداره

یه کاری بکن که ارتباطتت با دخترت صمیمی بشه که اگر با اونا باشه بازم بتونی بهش کمک کنی خصوصا تو تربیتش

مهم اینه خوب تربیت بشه

یه کاری بکن که ارتباطتت با دخترت صمیمی بشه که اگر با اونا باشه بازم بتونی بهش کمک کنی خصوصا تو تربیت ...

سعیمو میکنم پیش خودم نگهش دارم...

میشه لطف کنی یه بار دیگه ببینی این مانعی که سر راه قبولیمه چیه؟ برطرف میشه؟