2777
2789
وا اصلا سخت نیست کافیه ذهنتو ببندی که قراره نخورینه شما که میخوای وزن کم کنی اون ۸ ساعتم باید برنج و ...

ممنون عزیزم 💐😍😘

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸ وزن ۶۲ قد ۱۶۷ در ارزوی وزن ۷۵

وا شما از اونور بوم افتادی! وزنت تازه زیادم هست!

من ۱۰ سال از شما بزرگترم هم قدیم ۹ کیلو ازت لاغر ترم اصلا هم نحیف و وحشتناک نیستم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قطع کردم یکساله دیگه نزدم...دیسکم پاره شده بودبه خاطراینکه دردام کم بشه بهم کورتون میزدن،دیگه بعدازع ...

درست میشه، یه مدت بگذره درست میشه

منم بخاطر الرژی زیاد بتامتازون زدم درکت میکنم

درست میشه، یه مدت بگذره درست میشهمنم بخاطر الرژی زیاد بتامتازون زدم درکت میکنم

خداکنه،باورکن تیپ ولباس نیومدن بهم به کنار.خیلی پادردوکمردردم،رفتم دکترگفت فقط بایدوزنت سریع کم کنی وگرنه زانوهاتم آسیب میبینه.....

وزنت عالیهاشتباه نکن واسه قدت اصلا75خوب نیست.حالانهایت تا65بشی بسه،بیشتراصلانشوپشیمون میشی.....

همون دیگه جریان هیچکس راضی نیس هست😁   انقد که لاعر بودم  دلم ب شدت میخواد یه مدت چاق چله باشم    کیون اینا ندارم    دلم میخواد کیون اینا داشته باشم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
وا شما از اونور بوم افتادی! وزنت تازه زیادم هست!من ۱۰ سال از شما بزرگترم هم قدیم ۹ کیلو ازت لاغر ترم ...

ن من واقعا از لاغریم بدم میاد    همه میگن خوبه   ولی خودم خوشم نمیاد   انقد که همیشه لاغر بودم   دلم میخواد یه مدت چاق و چله باشم    دلم میخواد پر گوشت باشم    تپل سفید    کیون اینا ندارم   میزنم ب پشتم میخوره ب استخونم🤣🤣🤣🤣

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
ن من واقعا از لاغریم بدم میاد همه میگن خوبه ولی خودم خوشم نمیاد انقد که همیشه لاغر بودم دلم ...

معنای استخونم فهمیدیم🤔

شما باید بری باشگاه باید ورزش کنی با پرخوری فقط شکم میاری گوشت اویزون میشه انواع بیماری ها رو میگیری!

برای داشتن باشن خوش فرم باید ورزش کنی

من یه روز درمیون حدود ۵ کیلومتر در ۳۰ دقیقه میدوم ورزش پا میکنم باوجودی که ازت کلی لاغرترم اصلا بد نیستم

همون دیگه جریان هیچکس راضی نیس هست😁 انقد که لاعر بودم دلم ب شدت میخواد یه مدت چاق چله باشم کی ...

خخخ مابرعکسیم....

ولی بدون شوخی قدرالانت روبدون وزن زیادخیلی بده میدونی باسن داشته باشی ولی سالم نباشی چه فایده داره.من الان ازکمردرد وپادردشباخواب ندارم....

معنای استخونم فهمیدیم🤔شما باید بری باشگاه باید ورزش کنی با پرخوری فقط شکم میاری گوشت اویزون میشه ان ...

شهر کوچیکی ام   باشگاه رو تنبلی میکنم برم    یعنی راحت نیستم    اصلا اجتماعی نیستم و درون گرا هستم تو جمع  با هیچکس نمیجوشم   برا همین گروه میشن برا اذیت کردنم  منم اخرین بار که اذیت شدم دیگه نرفتم سه سال پیش

شما چون مشکلت لاغریه اینجوری فکر میکنی کسی که چاق ه جور دیگهچرا انقدر لاغری؟ سنت کمه یا مشکل خاصی دا ...

نه عزیزم کلا خانواده پدریم لاغر هستن وزن هم میگیرم اگر بخورم ولی خب تا یه کمی خوراکم کم بشه فرتی میاد پایین کلا بنظرم چاقی باز بهتره 

چرا؟ سه ماه تحت فشار برای آزمون استخدامی خوندم شدم استخون خالی با یه روکش کافیه یکم تحت فشار روحی و ...

دهن مردم همیشه بازه بفکر خودت باش ببین حال دلت چطوره 

به ماها هم که توپریم همه میگن واح واح چاق شدیا خیلی بده اینطوری و منی که بار آخر تو عروسی به دختر عموی بابام گفتم آره چون روزگار بر وفق مرادم میگذره از خوشی هی چاق میشم 😂😂😂و دیگ نشنیدم کسی جرات کنه بگه

توهم اگ حرفی بهت زدن بگو دیدن آدمای بیشعور  دورواطرافم باعث میشه لاغر شم ب امید روزی ک دیگ نبینمشون خخخخخخ دیگ تاعمر داری گوه خوریتونمیکنن

نه عزیزم کلا خانواده پدریم لاغر هستن وزن هم میگیرم اگر بخورم ولی خب تا یه کمی خوراکم کم بشه فرتی میا ...

خب بخور از این راحت تر؛)) 

ریز ریز بخور

چند کیلویی؟ چقدر باید اضافه کنی؟