2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

106 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستان ممکنه دیشب دوره قرص تمام شده امشب پریود بشم؟

لک دیدم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا برای هر نفر فرق میکنه من بعد ۵ روز که قرص نخورم پریود میشم

یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ی جدید رو شروع بکن  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یعنی یه روز بعد هم امکانش هست؟نمیدونم این لکه ی خون ریزی پریودی هست چون دکتر بهم گفت پریود شدی بسته ...

ببخشید منظورم اینه نمیدونم لک حسابش بکنم یا پریودی

بعد یه روز که فک نکنم دیگه کم کمش بعد ۳ روزاسم قرصی که میخوری چیه؟

اره خودمم فکر میکنم این لک بینی هست .

قرص روجا میخورم برای تنظیم پریود!الان اینکه لک بینی بیفتم که یعنی بهم ریخته

عزیزم سفرتون بی‌خطر باشه میشه ازتون خواهش کنم هم برام دعا‌کنید هم ازم اسکاج بخرید خیلی به پولش نیازدارم بچه هام چیزی‌ نخوردن😔😭

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏