2777
2789

سلام دخترم ده سالشه یبوست شدید شده چهار روز پیش تخلیه کرده سه روزه که به شدت سفت و خشکه میره دسشویی گریه میکنه موندم چه خاکی به سرم کنم میترسم خون بیاد امروز بردمش فوق تخصص ازاد ۳۰۰ ویزیت دادم هیچکاری نکرد فقط یه پودر داد گفت تا فردا اگه خالی نشد ببر بیمارستان تنقیه کنن به شدت ترسوئه بچم نمیذاره خودمم میترسم چکار کنم خالی بشه این سفتا بیان بیرون تروخدا اگه تجربه دارین راهنماییم کنید😭😭

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ببین در اصل باید ببریش پیش متخصص ولی مایعات کافی بده بهش بخوره روغن زیتون بده بهش بخوره 

خیلی ببخشید خروجی مدفوع رو چربش کنید زخم نشه 🥲

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
والا ببین در اصل باید ببریش پیش متخصص ولی مایعات کافی بده بهش بخوره روغن زیتون بده بهش بخوره خیلی بب ...

بردم دیگه فوق تخصص گوارش اطفال بود پودر داد با پماد و ژل

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤