2777
2789
عنوان

آموزش نقاشی برای کودکان در ایتا

89 بازدید | 4 پست

نی نی سایتیهای عزیز هر کس مایله کودکش نقاشی  آموزش ببینه  توی ایتا   آموزش میده 

رایگان نیست ولی از رایگان چیزی کم نداره هزینش خیلی کم هست  برید خودتون ببینید  مطمئن بشید بهتره . کانال تازه راه افتاده مرسی از توجهتون 

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

چرا نمی تونم لینکش ایتا بزارم ؟؟؟

کسی میدونه چه جوری بزارم؟؟؟؟

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

این هم لینک  کپی کنید یا یادداشت کنید در ایتاh

https://eitaa.com/ngashi۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام قراره به زودی پیج بزنم نیاز به نقاش دارم طراحی منظره هم میتونی هر نقاشی چقدر قیمت داره؟

عزیزم  من نقاشی نمی کنم این تبلیغ واسه طرح های خواهرم هس که تو ایتا  کانال نقاشی حاشیه دفتر های  دانش آموزان انجام میده  خودم قبلا پیج طراحی چهره داشتم ولی طبیعت هیچ وقت کار نکردم