2777
2789

بهم ویتامین د داد و شیاف پروژسترون و ویتامین ب ۶ و فولیک اسید بهم گفت شیاف بزار هرشب درصورتی که لکه بینی ندارم بعد روش زده مقعدی و واژینال این گفت از مقعد این شیاف ضرر نداره؟

بااینکه بهش گفتم برام سونو بنویس گفت ۱۰ روز دیگ برو سونو ک صدا قلبشم بشنوی یعنی من الان چندهفتم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف میده برا محکم کاری کاش منم زده بودم روزی ک حامله شدم افسوس 

حتماب گوش دکترت باش تاروزاخر بارداریت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

احه گفت برا درد های کمر شکم ایناس

شیاف هورمونیه ،هورمون پروژسترون رو می‌بره بالا و برای درد هم خوبه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ینی نزنی سقط میش؟

ن معلوم نیس ولی خب من نزدم کم کاری کردم همه ک مث هم نیستن حتمابزن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نه عزیزم تشکیل میشه اون احتمالش خیلی خیلی کمه برای سنو تشکیل قبل اصولا هشت هفته می‌رن

من ۸ هفته رد کردم الان حساب کردم ولی دکتر بهم گفت ۱۰ روز دیگ برو صدا قلبشم بشنوی