اول مرداد یا اخرش؟چون ماه تیرو شهریور خیلی قویه اولش باشن شبیه تیر اخرش باشن اخلاقای مشترک شهریور
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که مردادیم با مردای مردادی نمی سازم. دو تا لج باز کنار هم چه شود به نظرم لج بازن.
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من کلا با مردای تیرو اول مرداد نمیتونم بسازم هرکدومن دیدم همین بودن.امیدوارم طرف شما خوب باشه
یکی از عموهام مردادیه مثل خودم اخلاقش یه جور خاصیه خوشم نمیاد از رفتاراش،،،،البته این چیزا جنبه ی حدسی داره وگرنه هر کسی شخصیتش دنیایی داره برای خودش.
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!