2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهزم

144 بازدید | 8 پست

یه خاری شدند تو چشم من 

خیلی ازشون بدم میاد خواهر شوهرم خیلی سلیطه هست و دو بهم زنه 

حالا که بچش به دنیا اومده وقتی می بینمش از بچه هم بدم میاد در صورتی که من با مادرش مشکل دارم نه اون بچه 

همسرم از نظر مالی وضعش خوبه و خانوادش خیلی ساپرت مالی می کنه طوری که تمام خرج ها زندگی خواهر شوهرم و مادر شوهرم با همسرم 

حتی عیدی که بهم می دند از پول همسرمه شوهرم برای اینکه من حرفی نزنم پول به اونا می ده که به من بدند بعد فکر می کنه من خرم

واین منو اذیت میکنه یا هر خرجی می کنه تا من از تو گوشیش چک نکنم چیکار کرده بهم نمی گه اخد خودم متوجه میشم 

این کارایی که واسه خانوادش می کنه یک سومشم برای من نمی کنه 

آلارم کل سیسمونی خواهرم شوهرم خرید من گفتم چرا گفت مادرم نداره نمی خوام سرش جلو دوماد پایین باشه 

ولی انقدر وضعشون خوبه فقط مادر شوهرم پول پس انداز می کنه طلا می خره می ده به دخترش 

انگار از شوهرم فقط پول می کنند یا برای پول می خوانش

کلا ازشون بدم میاد حالا بقیه ویژگی هاشون نمی گم از حوصله تاپیک خارج

من یه قرون پولی که مال من و همسرم وارد زندگیشون میشه راضی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه کل جهیزیه خواهرش و سیسمونی دختر خواهرش رو شوهرم خریده البته اون زمان مجرد بود الآنم م ...

باورت میشه اعصبی میشم خیلی زیاد اخه اسم اینکار کندنه 

آدم یه بار یا دوبار دست خانوادش می گیره ولی این هر ثانیه داره خرجشون می ده 

من یه زعفرون برم خونه مامانم گفتم دست خالی نرم نمی دونی چه بحثی راه انداخت

شاید این حرف اذیتت کنه متاسفم ولی پول خودشه تا اونجا که عرف و شرع میگه برا شما میکنه بفیه اش رو خو ...

نه همش پول اون نیست منم دارم باهاش زندگی می کنم در مقابل من اول مسئولیت داره وقتی خرج منو تامین نمی کنه حق نداره به کسی دیگه حق منو بده