2777
2789
عنوان

عمل بینی

110 بازدید | 14 پست

دما غم نه قوز داره نه استخوانی 

مخصوصا پره های بینی گوشتی 

و اینکه دماغم از جلو مربعی شکل انگار دماغم خیلی بزرگه 

مخصوصا سوراخهای بینیم خیلی بزرگه و گوشتی

من می ترسم برم دکتر بهم بگه تغییر نمی کنی چون خیلیا که گوشتی بودند گفتند دکتر اینو بهشون گفته و منم استرس گرفتم واقعا می ترسم برم زیر تیغ جراحی اونقدر نتیجه مثبت نگیرم یا مقایسه بشم با افرادی که دماغشون عمل کردند 

خالم عمل کرد استخوانی بود عالی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بینی گوشتی داشتم

پارسال رفتم مشاوره دکتر اول گفت تغییر نمی‌کنی و عمل نکن و…

دکتر دوم گفت تغییر می‌کنی اما توقع بینی نوک تیز اروپایی رو نداشته باش.

من جراحی کردم و خیلی راضیم،خیلی تغییر کردم.

البته من بینی طبیعی می‌خواستم.

بینی من گوشتی بود و قوز نداشت ولی یه حالت افتادگی داشتو الان راضیمببین نباید توقع بینی کوچولو رو بعد ...

من بینی ام غصروفش جلوش افتادگی داره یعتی واقعا انگار ی تیکه غضروف تلپی گذاشتن اینجا‌. عمل‌کنم خوب میشه ؟گوشتی نیسن پره هاشم کوبزرگ نیست فقط افتاده اس

خسته و امیدوار

من بینی ام غصروفش جلوش افتادگی داره یعتی واقعا انگار ی تیکه غضروف تلپی گذاشتن اینجا‌. عمل‌کنم خوب می ...

ابنو باید دکتر تشخیص بده

ولی معمولا بینی های افتاده چون نوکشون میره بالاتر، بینی کوچیکتر معلوم میشه