الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا ازدواج شبیه هندونه در بسته اس همه تو دوران دوستی یجورن نامزدی یجور عقد یجور و مهم ترین مرحله بعد ازدواج خود اصلیشونن و متاسفانه تا زیر یک سقف نرید نمیفهمید طرفتون چطوریه اما خب بنظر من زندگی رو هر طور بگیری همونطور میگذره خوش بگیری خوش میگذره سخت بگیری سخت میگذره
من نگفتم شما گفتید سطح بالاتر گفتم اگه ازدواج موفق میخواین با هم سطحتون ازدواج کنید ادم های هم سطح خودتون هم که در روزمره باهاشون سر و کله میزنین اصولا بالاخره یکی پیدا میشه و ترجیحا اینکه دنبال ازدواج سنتی نباشین با یکی حالا تو رابطه باشین اگه طرف ادم خوبی باشه خودش به ازدواج کشیده میشه
نه از این اشناییا شوهر درنمیاد دوستای من سالهاست منتظرن بیان خواستگاریشونریسکش بالاس اگه بد باشه ضرب ...
من خودم و اطرافیانم هیچ کدوممون ازدواج سنتی نکردیم بالاخره بستگی به جو خودتون داره و شخصی که باهاش در رابطه اید به هر حال من فقط تجربه ی خودن و اطرافیانم رو براتون بازگو کردم