2777
2789
عنوان

چجوری میشه تو ازدواج موفق شد

196 بازدید | 17 پست

به غیر از شانس

چه کارایی؟ مثلا دکتری بگیری یا بری کلاسای مختلف ،مسجد بری ، دعا کنی ...

راز موفقیتش از نظر شما چیه

اونایی که میدونن بگن

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  

منظورم از ازدواج موفق یعنی یکی پیدا شه همفکرت باشه

و وقتی پیداش کردی بگی اره این همونیه که من میخواستم

نه اینکه از سر مجبوری به یکی بله بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ازدواج شبیه هندونه در بسته اس همه تو دوران دوستی یجورن نامزدی یجور عقد یجور و مهم ترین مرحله بعد ازدواج خود اصلیشونن و متاسفانه تا زیر یک سقف نرید نمیفهمید طرفتون چطوریه اما خب بنظر من زندگی رو هر طور بگیری همونطور میگذره خوش بگیری خوش میگذره سخت بگیری سخت میگذره

مگه من گفتم سطح بالاتر

من نگفتم شما گفتید سطح بالاتر گفتم اگه ازدواج موفق میخواین با هم سطحتون ازدواج کنید ادم های هم سطح خودتون هم که در روزمره باهاشون سر و کله میزنین اصولا بالاخره یکی پیدا میشه و ترجیحا اینکه دنبال ازدواج سنتی نباشین با یکی حالا تو رابطه باشین اگه طرف ادم خوبی باشه خودش به ازدواج کشیده میشه

منظورم از ازدواج موفق یعنی یکی پیدا شه همفکرت باشهو وقتی پیداش کردی بگی اره این همونیه که من میخواست ...

اولندش خودتو درگیر خانواده شوهر نکنی که های فلانی چیکار کرد های فلانی چیکار نکرد دومندش سیاست داشته باشی سومندش ازدواج کنی مثل من مجرد نباشی🤕😂

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]

فقط شانس

دوستم صب تا غروب تو خونه بود یکی از اشناهاش براش خواستگار اوردو ازدواج کردن  خونه و ماشین و میلیاردر شوهرشم براش غش و ضعف 

و کنار دستش بردتش سرکار

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
من نگفتم شما گفتید سطح بالاتر گفتم اگه ازدواج موفق میخواین با هم سطحتون ازدواج کنید ادم های هم سطح خ ...

نه از این اشناییا شوهر درنمیاد دوستای من سالهاست منتظرن بیان خواستگاریشون

ریسکش بالاس اگه بد باشه ضربه میخوری

خوب سطح بالاتر که نمیاد هرکسی همسطح خودشو میگیره تشخیص خوبی سخته

فقط شانسدوستم صب تا غروب تو خونه بود یکی از اشناهاش براش خواستگار اوردو ازدواج کردن خونه و ماشین و ...

بگو بخداااااااااا🥺من برم گریه کنم💔🤦🏻‍♀️

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
بگو بخداااااااااا🥺من برم گریه کنم💔🤦🏻‍♀️

والا 

خدا فقط باید نظر کنه 

یکیو میبینی چندین سال همو میخوان ولی اخر طلاق و اختلاف یکیم با ازدواج سنتی اینجوری 

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
نه از این اشناییا شوهر درنمیاد دوستای من سالهاست منتظرن بیان خواستگاریشونریسکش بالاس اگه بد باشه ضرب ...

من خودم و اطرافیانم هیچ کدوممون ازدواج سنتی نکردیم بالاخره بستگی به جو خودتون داره و شخصی که باهاش در رابطه اید به هر حال من فقط تجربه ی خودن و اطرافیانم رو براتون بازگو کردم