2777
2789

سلام ما یه واحد مسکن مهر داریم ۸۵ متره و دو میلیون قسط داره بدون پارکینگ و چهار واحدی‌. به محل کار همسرم دوره.

الان دویست تومن پول پیش ازشون گرفتیم و دو تومن اجاره....

خونه ای ک خودمون ساکن بودیم ۲۰۰ پیش و چهار تومن اجاره می‌دادیم که حالا خونه ها رو که میبینم ۳۰۰ تومن و شش تومن اجاره میخان بنظرتون برم تو مسکن مهر خودم با اون شرایط ساکن شم؟ یا اون خونه ۳۰۰ و شش تومنی رو اجاره کنم این پارکینگ داره برا ماشینمون و خونه ش بزرگ و جاشم خوب و خوش مسیره... چیکار کنم؟

تو این اوضاع بد میترسم بریم تو مسکن مهر چون پارکینگ نداره ماشینمونو بدزدن 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از لحاظ اجاره و پول پیش خودتون مشکلی ندارید ،اجاره کنید بهتره با پارکینگ

باید طلاهامو بفروشم کلا صد تومن طلا دارم بعد می‌دونی فک میکنم اگه برمم خونه خودم میتونم بهتر پس انداز کنم یه خونه بهتر بخریم

اگه فقط برا پارکینگه خیلیا ماشین ندارن پارکینگ خونه شون و اجاره میدن میتونین بذارین پارکینگ بقیه.به جای اجاره دادن به مردم همون پول و کم کم طلا بگیر که خونه بهتر بخرین

اگر میتونی همون نزدیک خونه خودت یک پارکینگ اجاره کن برای ماشینتون

نمیدونم هرچی دیوارو نگاه کردم همچین چیزی ندیدم بعد اگه فقط برا پارکینگ دو تومن ازم بگیرن خب اصلا ارزش نداره