2777
2789
عنوان

پسری که عاشق شده

184 بازدید | 19 پست

جدی تو ۴ ماه قصد ازدواج پیدا میکنن؟؟از همون اول هم قصد ازدواج داشت  قربون صدقه دوستت دارم زندگیمونو میسازیم و اینا     انقدر اینطوریه نمیتونم ردش کنم منم وابسته کرده گیر کردم  درحالی ک میدونم آینده ای ندارم باهاش  میگم دلش نشکنه  ریدم تو این زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه که هیچ، شوهر من کلا یبار منو دید ، ۱۰ روز بعدش اومد خواستگاری ، اما شما شرایط پسره رو بیشتر بسنج ، چرا اینده ای ندارید باهم؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
ببین تو رو خدا سریع کات کنفکر نکن دلش میشکنه زود فراموش میکنهوقتی باهاش آینده ای نداری فقط وابسته می ...

موافقم باهات.

راهی ک قلبش میره رو با عقلش برمیگرده.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ولی نگاه کن قصد ازدواج رو ک همه دارن ،مدت زمان اشنایی مهمه.

4ماه زمان خیلییییی کمی هست ،شرایطشو داری بیشتر باهم اشنا بشین رفت و امد کنین.

اگر واقعاااا میدونی و عقلت هم تایید میکنه ک اینده ای نداری بزارش کنار ،بدون هیچ رودرواسی.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بعضی پسرا زر میزنن که بری تو رابطه بعد هم کات میکنن حالا بعد نگین نگفتی خود دانی 

اول طرف خوب خووووووب بشناس همه میتونن قربون صدقه برن و کلی قول بدن اما...

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

۴ ماه که هیچ، شوهر من کلا یبار منو دید ، ۱۰ روز بعدش اومد خواستگاری ، اما شما شرایط پسره رو بیشتر بس ...

ببین اخلاقش عللیههههه پدرم دیدتش میگه معصومیت خاصی داره  پولش هم کاری ندارم پول بدست میادد    اما هم قد منه ولاغره فقط همین رو مخمه