2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی غده وقتی قهر می کنیم همش من باید پیش قدم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 32 پست

نمیدونم چرا بحث و قهر میکنین این کارا مال بچه های نه آدم بزرگا . من که تا الان ۹ سال شده تا حالا نشده قهر کنیم کدورتی هم پیش بیاد با هم نیستیم منطقی حرف می‌زنیم یا شوهرم منو قانع می‌کنه یا من ایشون رو

آره ..دقیقا همسن طوره..از زنای محکم که برای خودشون ارزش قائلن خوشم میاد .چجوری این مدلی باشم؟

والا نسخه کلی نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواتون اوج ميگيره دست خودشون نيست اين اخلاق هاهى ميگين مااين همه سختى كشيديم توزندگيمون چرامن برم ج ...

خب اره منم از دعوا و بحث بدم میاد برا همین همیشه غرورم رو زیر پا میزارم

نمیدونم چرا بحث و قهر میکنین این کارا مال بچه های نه آدم بزرگا . من که تا الان ۹ سال شده تا حالا نشد ...

شوهرم حرف زور بهم میزنه به خونوادم توهین میکنه...الکی تهمت میزنه و رو حرف خودشم هست حالا صدبار با استدلال براش توضیح بده اون حرف خودشو میزنه

دقیقا با حرفاش عزت نفسم رو زیر سوال برد به من گفت تو دوزاری ای..اصلا دلم نمیخاد بهش نگاه کنم حتی جای ...

هیچ وقت جای خوابت رو عوض نکن .اشتباه کردی قهر میبودی ولی کنار شوهرت می‌خوابیدی . مادربزرگم خدابیامرز میگفت وقتی قهرین جاتون رو جدا نکنین شاید نصف شب پاتون خورد به شوهرتون و همین باعث آشتی 

تو هم از اون غدتر باش طرفش نرو ، حتی هر چقدرم که اون نیاد یکم غرور و عزت نفس داشته باش

این دفه گفتم این قدر نمیرم که حتی بگه پاشو بریم طلاقت بدم من بگم بریم..حتی اگر ذره ای برای خونه خرج نکنه..

هیچ وقت جای خوابت رو عوض نکن .اشتباه کردی قهر میبودی ولی کنار شوهرت می‌خوابیدی . مادربزرگم خدابیامرز ...

نه دیگه پررو میشه فقط پام بخوره بهش بنده خدا اون موقع تو حال خودش نیست بازم روز از نو روزی از نو...

این دفه گفتم این قدر نمیرم که حتی بگه پاشو بریم طلاقت بدم من بگم بریم..حتی اگر ذره ای برای خونه خرج ...

به نظرم این دفعه رو‌حرفت بمون وشکستش بده نذار عزت نفست اینقدر خورد بشه .جنگ اول بهتر از صلح آخره. کاش اولین باری که قهر کرد سخت برخورد میکردی

این دفه گفتم این قدر نمیرم که حتی بگه پاشو بریم طلاقت بدم من بگم بریم..حتی اگر ذره ای برای خونه خرج ...

همینم درسته ، خدا شاهده حتی اگرم من مقصر باشم نمیرم آشتی تازه شوهرم کلی باید عذرخواهی کنه تا ببخشم ،توهم همینجور باش یکم به خودت ارزش و بها بده که عادت نشه واسش ، آخه مرد هم قهر میکنه؟

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
به نظرم این دفعه رو‌حرفت بمون وشکستش بده نذار عزت نفست اینقدر خورد بشه .جنگ اول بهتر از صلح آخره. کا ...

آره این دفعه هر اتفاقی که میخاد بیفته برام مهم نیست..خیلی زیادی خودشو بزرگ جلوه داده

همینم درسته ، خدا شاهده حتی اگرم من مقصر باشم نمیرم آشتی تازه شوهرم کلی باید عذرخواهی کنه تا ببخشم ، ...

اگر مرد بود که مشکلی نبود یه بچه ننه بی ارزش که دعواهامونم میبره برا خونوادش تعریف میکنه منم از ترس خبر دارشدن اونا زود اشتی میکنم

اگر مرد بود که مشکلی نبود یه بچه ننه بی ارزش که دعواهامونم میبره برا خونوادش تعریف میکنه منم از ترس ...

کوتاه نیا به درک بزار بره بگه عیب تو عیب اونم هست بزار جار بزنه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که