مثل بچه هایه ..حتی اگر خودشم مقصر باشه و هفته ها طول بکشه بازم اون طلبکاره و پیش قدم نمیشه و آخرش من باید برم سمتش..احساس میکنم هیچ غروری ندارم..و اینکه قهر من براش بی ارزشه و خودم خراب کردم..این سری حتی غذا هم نمیپزم ولی اون کوتاه نمیاد..
نمیدونم چرا بحث و قهر میکنین این کارا مال بچه های نه آدم بزرگا . من که تا الان ۹ سال شده تا حالا نشده قهر کنیم کدورتی هم پیش بیاد با هم نیستیم منطقی حرف میزنیم یا شوهرم منو قانع میکنه یا من ایشون رو
آره ..دقیقا همسن طوره..از زنای محکم که برای خودشون ارزش قائلن خوشم میاد .چجوری این مدلی باشم؟
والا نسخه کلی نداره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا با حرفاش عزت نفسم رو زیر سوال برد به من گفت تو دوزاری ای..اصلا دلم نمیخاد بهش نگاه کنم حتی جای ...
هیچ وقت جای خوابت رو عوض نکن .اشتباه کردی قهر میبودی ولی کنار شوهرت میخوابیدی . مادربزرگم خدابیامرز میگفت وقتی قهرین جاتون رو جدا نکنین شاید نصف شب پاتون خورد به شوهرتون و همین باعث آشتی
این دفه گفتم این قدر نمیرم که حتی بگه پاشو بریم طلاقت بدم من بگم بریم..حتی اگر ذره ای برای خونه خرج ...
همینم درسته ، خدا شاهده حتی اگرم من مقصر باشم نمیرم آشتی تازه شوهرم کلی باید عذرخواهی کنه تا ببخشم ،توهم همینجور باش یکم به خودت ارزش و بها بده که عادت نشه واسش ، آخه مرد هم قهر میکنه؟
میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که