2777
2789
عنوان

کیا میخوان تایپیست بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 23 پست
حالا فرض کن هیچکسم نیست بهت پاسخ بده! خودت باورت میشه روزی ۵۰۰ تا ۹۰۰ تومن با تایپ دربیاری؟

نه بابا واقعا الکیه منم گول خوردم خوب شد این تاپیک زدم راهنماییم کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگر اولش پول خواستبدونید کلاهبرداریهمن خودم تایپیستم تایپ این دستمزدا رو نداره روزی نهصد چه خ ...

من می‌خوام کار بگیرم واسه تایپیست چیکار کنم شما میتونید واسه من کار بگیرید گوینده هم میتونم چون صدام خوبه فن بیانم هم بالاست 

من می‌خوام کار بگیرم واسه تایپیست چیکار کنم شما میتونید واسه من کار بگیرید گوینده هم میتونم چون صدام ...

یعنی خودتون می خواید کار کنبد؟

کجایی هستی؟ چون باید فایل رو توی فلش تحویل بگیری می پرسم

اینجا یه دوره آموزشی تایپ ده انگشتی و وورد برات می ذارن توی خود دوره هم کار تحویل می گیری

یعنی خودتون می خواید کار کنبد؟کجایی هستی؟ چون باید فایل رو توی فلش تحویل بگیری می پرسماینجا یه دوره ...

سلام عزیزم، منم‌ تایپ ده انگشتی فارسی و انگلیسی رو حدودا یه دوماهی هست دارم از سایت تایپو آموزش می بینم و تمرین می کنم، خیلی نیاز به کار دارم چون دستم واقعا خالیه، میشه این کار رو هم به من معرفی کنی؟ سرعت تایپم خیلی بالا رفته، ۴۹ کلمه در دقیقه (فارسی) رو تایپ می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست