2777
2789
عنوان

کلاس آنلاین یا حضوری

1672 بازدید | 18 پست

به نظرتون چیکار کنم؟

کلاسهای حضوری خیلی قیمتشون بالاس ولی خب دبیراشون خیلی خوبن

آنلاین هام میتونم با نصف این پول شرکت کنم و خب اونام دبیرای خوبی هستن

حالا نمی‌دونم چیکار کنم؟ بنظرتون آنلاین شرکت کنم؟

کسی بوده از دوره های آنلاین نتیجه بگیره؟

کاربری برای دو نفره...

هرکس نحوه یادگیریش فرق میکنه ،یکی آنلاین دوست داره یکی حضوری ولی من آنلاین رو بیشتر میپسندم چون نیشه بعدا ویدیو هارو ذخیره کرد

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین که باهم با استاد آنلاین باشید یا آفلاین حالت ویدیو؟

من کلاس زبانم رو آنلاین میرم عالیه خیلی راضیم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
آنلاین که باهم با استاد آنلاین باشید یا آفلاین حالت ویدیو؟من کلاس زبانم رو آنلاین میرم عالیه خیلی را ...

ن ، دوره رو دریافت میکنید بصورت ویدیو با جزوه و اینا، بعد هر سوالی بود میتونید با استاد در ارتباط باشید

کاربری برای دو نفره...
ن ، دوره رو دریافت میکنید بصورت ویدیو با جزوه و اینا، بعد هر سوالی بود میتونید با استاد در ارتباط با ...

اگه دسترسی داری به استاد خوبه به نظرم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
اگه دسترسی داری به استاد خوبه به نظرم

حضوری و آنلاین هردوش استادای خوبی هستن

حالا ملاک من بازدهی کلاس هاس که نمی‌دونم با توجه به این قیمت های فضایی چه کنم

کاربری برای دو نفره...
موندم تو دوراهی واقعا

این تنوعه آخرش کار دست هممون میده😅

اشکالی نداره،کلاسای حضوری رو که با مدرسه تجربه کردی،دوروز وقت بزار فیلم های ذخیره شده کلاسای آنلاین رو ببین،(زنگ بزن پشتیبانی موسسه ای مد نظرته بگو برات نمونه تدریس بزارن یا خودت تو کانالای تلگرام دنبالشون بگرد)

بعد بشین فک کن کدومش برات مفید تره و طبقش تصمیم بگیر،اگه موندی تو دوراهی باز،شانسی یکیو انتخاب کن دیگه(این کار هممونه وسط این همه تنوع)

و داستان اینجاست،ک وقتی یکیو انتخاب کردی اون یکی رو از ذهنت دور کنی و دیگه بهش فک نکنی نکنه ک بهتر بود.

پس باید زومت رو این باشه که از چیزی ک انتخاب کردی بیشترین بهره رو ببری

این تنوعه آخرش کار دست هممون میده😅اشکالی نداره،کلاسای حضوری رو که با مدرسه تجربه کردی،دوروز وقت بزا ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی❤️ 

سعی مو میکنم 💙😂

کاربری برای دو نفره...