2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم پیش قدم شه

318 بازدید | 19 پست

من از داداش دوستم خوشم میاد خیلی وقته نزدیک دوساله بوتیک لباس مردانه داره خود دوستم فوت شده دوساله نمیتونم کمک بگیرم ازش این پسرم منو نمیشناسه اصلا ولی من خوب میشناسمش

نمیخام بفهمه دوسش دارم چون اینطوری دیگ سمتم نمیاد تاحالا با چندتا اکانت فیک باهاش حرف زدم اینارو ازش درآوردم

و اینکه گفت تایپم دختر نچرال کیوته گفتم ازون ریزه میزه ها؟گفت آره

اینم بگم فهمیدم که تازه کات کرده

یه راهکار ک به ذهنتون میرسه بگین اساتید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید این حرف درست نباشه اما آدمی که میشینه با هر اکانتی بهش پیام بدی جواب بده به نظرت کیس مناسبیه؟

تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که بری یه چیزی مثلا برای بابا یا برادر یا یه نفر دیگه بخری که سایزش نباشه بعد به بهونه عوض کردن دوباره بری و چند روز بعدشم دوباره بری مثلا میخوای کادو تولد بخری

یعنی جلوی چشمش باشی ولی نه بی هدف

شاید این حرف درست نباشه اما آدمی که میشینه با هر اکانتی بهش پیام بدی جواب بده به نظرت کیس مناسبیه؟تن ...

کاش بدونی چقد کنه میشم چقد چیز جور میکنم که ۴کلمه باهام حرف بزنه ولی تهش یه آره نه میگه منم تله ی رهاشدگی دارم این کارش عذابه برام ولی خب...

آره اینم روش خوبیه مرسی ولی میگم تابلو نیست؟

کاش بدونی چقد کنه میشم چقد چیز جور میکنم که ۴کلمه باهام حرف بزنه ولی تهش یه آره نه میگه منم تله ی ره ...

نه بابا

اتفاقا این روش تابلو بودنش کمتره

حداقل میری چند بار به بهونه ی خرید لااقل یه هدفی پشتش هست بیکار به نظر نمیای

ولی سعی کن سر صحبت و باز کنی حتما

نه بابااتفاقا این روش تابلو بودنش کمترهحداقل میری چند بار به بهونه ی خرید لااقل یه هدفی پشتش هست بیک ...

بنظرت اگه مثلا بگم حس میکنم دیدمت اسمت چیه؟بعد که گفت مثلا فک کنم بگم عه داداش دوستمی و اینا که آشناشیم خوبه‌؟

اینم خیلی خوشگله فک نکنم بذارنش رو زمین

پس برو همون راه حل دوستمونو که گفت با اکانت خودت پیام بده و یکم باهاش صحبت کن تا چند مدت تا اوت بهت ابراز علاقه کنه بعدش هم اگه اون ابراز علاقه کرد بگو من دنبال رابطه جدی هستم مثلا ازدواج و نامزدی و دیگه خواهرم اگه دنبال ازدواج نیستی بهت باید بگم بیخیال دنبالش نباش و خودتو با اینکارا خورد و کوچیک نکن دختر بودن حرمت داره بخاطر پسری خوردش نکن و دنبال رل و ..... نباش