2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ارثی باشه هیچکاری نمیشه کرد اگه باشگاه بری بهت قول میدن درست میکنن ولی اصلا نمیشه تنها راهش که خیلی سخته پر کردنش باچربی بدنه که اونم دردسرای خودشو داره

راستی منم دارم تازه خیلیم دوستش داره چیه مگه؟

انشالله درست بشه کاش پول داشتم میرفتم ژل میزدم راحتتتتتت

من کلا ژل لازمم

اندامم خوبه اما از روی لباس😑علاوه بر این گودی افتادگی سینه هم دارم که باید برم لیفت ولی فعلا پول ندارم😐قبل عروسی باید حتما اینا رو درست کنم وگرنه اعتماد به نفس ازدواج ندارم😑

من کلا ژل لازمماندامم خوبه اما از روی لباس😑علاوه بر این گودی افتادگی سینه هم دارم که باید برم لیفت ...

منم شیر دادم افتادگی سینه دارم خیلی بده قبل شیردهی انقد خوب بود حیف 

من کلا ژل لازمماندامم خوبه اما از روی لباس😑علاوه بر این گودی افتادگی سینه هم دارم که باید برم لیفت ...

من دوست دارم ژل بزنم ولی دیگه چون موقعیت و پولشو ندارم نمیشه ولی تو اعتماد به نفس ام تاثیری نداره الان این گودی بغل باسنمم هم چند روزه رو مخمه بعد از یادم میره خخخخخ