2777
2789
عنوان

بیاین بگین اسم بچه هاتون چیه یا در آینده چی دوست دارین بزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد عین خودمی... مرد باید اسمش مردونه باشه

والاااا...ابهت دارن وحشتناک...😍😏بقول خواهرم با گرز و شمشیر به دنیا میان😂😂

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
منم عاشق ترکیب اسم با محمدم واقعا اسم قشنگیه

من اوایل عروسی خواب پسربچه دیدم کنار همسرم گفتیم بچمونه اسمش محمده منم میخوام اول اسم همه پسرهام رو بزارم محمد

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
من اصلا از اسما هماهنگ خوشم نمیاد. 

ولی من خیلی دوست دارم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

آیلا رو دوست دارم   
اما وایمیستم اون موقع که باردار شدم، ازش می پرسم دوست داره اسمش چی باشه، یجور خودش توجه ام رو به سمت یه اسمی جلب میکنه   

I'm sorry, please forgive me, I love you, Thank you    

رعنا - حنا - مونس  -نفس - ماهور - ارغوان 

هر چند شاید یک سری شون معانی خیلی خوبی نداشته باشه .. اتفاقاً‌ الانم دنبال اسممم برای دخترم اما موندم از این اسم ها بزارم یا نه ؟ می ترسم اسمش دموده بشه ..