2777
2789

سلام 👋 به همه ..خواستم بپرسم تو شهر غریبین یا پیش خانواده خودتونین..اوقات تنهایی چکار میکنین؟؟؟

خودم صبح ۶ و نیم بلند میشم صبحونه آقایی و میدم بعد ۸ تا ۱۰ کارامو میکنم بعدش ۱۰ تا ۴ عصر لم میدم میخورم فقط😁😂😂

بعدش ۴ و اینا تا ۶ شام میپزم  ..آقایی ۶ میاد بعدم بقیه ماجرا ۱۱ هم خوابم اصلا یه آرامشی دارم تهش چی بشه برم خونه خواهر شوهر یا جاری .

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر غریبم

من دوتا بچه ی کوچیک دارم ک یاهاشون سرگرمم وقتم کم میارم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

تقریبا همین چیزا که گفتی فقط ساعتاش متفاوت با یه تایمی بیرون و پیاده روی و خرید

منم خرید میریم گاهی بیشتر غروبا

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
کی بچه میاری پس

بچه دار نمیشم دنبالشم نیستم 

مجردم و خوشحالم برات در آرزوی این آرامشم

ممنون عزیزم..اگه آرامش میخوای برای بعد ازدواج با خانواده همسرت خوب باش ..راز موفقیت