2777
2789

خواهرم مطلقه اس بعد ماشین و خونه هم داره میخواد بزنه بنام من که بتونه زمین مسکن ملی و ماشین ثبت نام کنه بچه هم داره ولی میترسه بنام اون بزنه بعد باباش بگه مال خودشه و پس نده بنظرتون برا من مشکلی پیش نمیاد از نظر مالیات و یارانه و اینا شوهرم مخالفه و میگه مشکل پیش میاد اخه ماشین خودمونم بنام منه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

اگر ماشین لوکس باشه مالیات داره

و در مورد یارانه نمیدونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر ماشین لوکس باشه مالیات دارهو در مورد یارانه نمیدونم

نبابا ماشینش که سمنده ماشین خودمونم پژو پارسه برا مدلش نمیگم میگم دوتا بنامم باشه مالیات نداره ؟ 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه درمورد زمین مسکن ملی توضیح بدی.باید پول بده بخره یااز طرف بهزیستی بهش دادن .منم جداشدم وبچه دارم واسه همین پرسیدم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
عزیزم میشه درمورد زمین مسکن ملی توضیح بدی.باید پول بده بخره یااز طرف بهزیستی بهش دادن .منم جداشدم وب ...

نه دیگه هر زن سرپرست خانواده باشه بهش میدن شهر ماکه ۴۰ میلیونه زمیناشم ۱۸۰ متره و ویلایی میسازن ۵۰۰ میلیونم وام مسکن میدن که باید ۱۲۰۰ پس بدن ۳ سالم وامش تنفس داره فقط شرطش اینه خونه و زمین بنام سرپرست خانواده نباشه تازه اگر مرد هم سرپرست باشه و خونه و زمین بنامش نباشه بهش میدن الان خیلی از اقوام ما گرفتن و ساختن خونه های بزرگ و شیک و امروزی خداروشکر خیلیا خونه دار شدن 

نه دیگه هر زن سرپرست خانواده باشه بهش میدن شهر ماکه ۴۰ میلیونه زمیناشم ۱۸۰ متره و ویلایی میسازن ۵۰۰ ...

شهر شما کجاس.کجا باید برم برای ثبت نامه.خداکنه منم بتونم برای بچهام سرپناه بگیرم .

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
نبابا ماشینش که سمنده ماشین خودمونم پژو پارسه برا مدلش نمیگم میگم دوتا بنامم باشه مالیات نداره ؟

نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شهر شما کجاس.کجا باید برم برای ثبت نامه.خداکنه منم بتونم برای بچهام سرپناه بگیرم .

ماخراسان جنوبی ولی ثبت نام مسکن ملی فک کنم اینترنتیه اگر تمام شرایط رو داشته باشین بهتون تعلق میگیره ان شاءالله عزیزم 

ماخراسان جنوبی ولی ثبت نام مسکن ملی فک کنم اینترنتیه اگر تمام شرایط رو داشته باشین بهتون تعلق میگیره ...

ممنون گلم حتما میرم میپرسم