2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی کلاسی اثر نداره؟ خواهرم میخواد دخترشو ثبت نام کنه دبیرستان میگه بهم گفتن کلاسی هم موثره تو قب ...

نه فقط نمرات امتحان نهایی خرداد ماه دهم و یازدهم و دوازدهم

مطمئنی کلاسی اثر نداره؟ خواهرم میخواد دخترشو ثبت نام کنه دبیرستان میگه بهم گفتن کلاسی هم موثره تو قب ...

خب ثبت نام کنه کلاسی فقط برای دیپلمشه خوبه بالا باشه

ولی برای سنجش توی کنکور ملاک فقط نمرات نهایی سه سال هست البته فعلا اینطوریه!

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

سلام عزیزم توی تاپیک های قبلیتون دیدم توی ماه اول بارداری قرص فلوکونازول خورده بودین میخواستم بپرسم بچه اتون اون موقع به سلامت بدنیا اومد؟تاپیک واسه سال ۹۷ بود 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

سلام عزیزم توی تاپیک های قبلیتون دیدم توی ماه اول بارداری قرص فلوکونازول خورده بودین میخواستم بپرسم ...

سلام عزیزم 

دخترم الان ۵ سالشه و  شکر خدا سالم و سلامت💚

خدایا شکرت...
سلام عزیزم دخترم الان ۵ سالشه و شکر خدا سالم و سلامت💚

خب خدارو شکر عزیزم خدا نگهدارش باشه ♥️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

فقط امتحانای خرداد 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

تا وقتی نهایی سراسری نباشه هیچ قوت دخالت پیدا نمیکنه تو کنکور . مثلا اونایی که سال پیش یازدهم بودند هم نمراتشون موثق نیست باید سال دیگه نهایی بدند اگه اگه پشت بمونن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )