2777
2789
عنوان

خانومای باسلیقه

301 بازدید | 24 پست

واسه مجلس عقد فامیل نزدیک یک لباس مجلسی مشکی گرفتم که هم یقه بازه هم استین تور . جلوی پا هم چاک بزرگ داره . وقتی آقایون میان داخل اینو بپوشم زشته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری سوال پرسیدی که انگار خودت جواب خودت میدونی فقط میخوای تایید کنن و یا یه سری رد کنن که اون سری اول به دومی ها بگن اُمل 🙃

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!
یه جوری سوال پرسیدی که انگار خودت جواب خودت میدونی فقط میخوای تایید کنن و یا یه سری رد کنن که اون سر ...

عکس لباس مجلسی رو نداشتم . میگم وقتی آقایون میان اینو بپوشم چطوره؟ اون چاکدار رو عوض کنم 

خب این به سلیقه ربطی نداره به فرهنگ و عقاید خانوادگیتون برمیگرده . من باشم پوشیده تر میگیرم برای وقتی آقایون زیاد میان توی مجلس . یا اگه زیادی لختی باشه مانتو و شال روش میپوشم وقتی آقایون میان 

عکس لباس مجلسی رو نداشتم . میگم وقتی آقایون میان اینو بپوشم چطوره؟ اون چاکدار رو عوض کنم

ببین گلم معمولا تو زنونه لباس باز از هر مدلی میپوشن ولی یه چیز مثل عکسی که گزاشتی یا مانتو بلند کنار دست آدم هست با یه شال که رو سر میزارن تن میکنن.

اینجوری راحت تری

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!