2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهام سرده الان دو روزه

4335 بازدید | 49 پست

خود ب خود باهام قهر کرده بخدا من هیچ کاری نکردم هیچی براش کم نذاشتم ولی اون خیلی باهام سرده اصلا احتیاجی بهم نداره😔😔شاید ماهی یکبار باهم رابطه داشته باشیم تو خونه ن بغلی ن بوسی  ن حرفی ...خب منم زنم منم ب محبت نیاز دارم 😔😔با دوتا بچه ام هم نمیتونم طلاق یکیرم.حالم خیلی بده شبو تا صب گریه کردم انقد گریه کردم چشام پف کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینجاسرده بدون جایی دیگه گرمه،البته تاکید شده نیس این ،چرا جدیدا همه مردان باخانمشون سردن ولی تابه خانم غریبه میبینن وصحبتشون گل می‌کنه میگه من گرمم خانمم سرده بهم توجه نمیکنه

خودت پیش قدم نمیشی؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

ی مدت اصلا بهش توجه نکن انگار وجود نداره کلا فقط موقعی ک کار واجب باهاش داری بهش بگو بجاش با بچه هات شاد زندگی کنین برقصین بازی کنین شوخی کنین هم برای روحیه بچه هات خوبه هم اینکه ببینه شما انقدر حالتون خوبه خودشو آروم میکشونه تو جمعتون

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

تا حالا ل خ ت زیر پتوش خوابیدی ؟

اینو امتحان کن ولی هیچی بهش نگو . قول میدم جواب بده . 

اگر امتحان کردی و نتیجه گرفتی بیا تا بقیه راه حل هارم بهت بگم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

شبایی که بچه هات خوابن ، منظورمه .

نداشتن رابطه باعث سرد شدنِ مرد میشه 

ولی وقتی رابطه زیاد باشه ، مرد زیاد قربون صدقه ی زن  میره .

و متاسفانه این یه حقیقته . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
من چقدر باید پیش قدم بشم انقد پیش قدم شدم دیگه خجالت میکشم

از هر دو رابطه خودت پیش قدم شو نه زیاد نه کم 

گرمیجات بده بخوره ارده شیره انگور و خرما و مویز و کشمش 

بگو که بهش ناراحتی و از رفتارش دلت می‌شکنه بگو جوونی و نیاز داری و موقعی که تأمین نمیشی افسرده و ناراحت میشی 

همه اینارو یه روز که حوصلش خوب بود و تو بغلش بودی بهش بگو بگو تو بابای دوتا بچه هامی ازت بیشتر از اینا انتظار دارم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌