30 سال سابقه خدمت به بانوان عزیز رو دارم ،درخدمتم تا اگر سوالی هست پاسخ بدم. میتونید در این تاپیک بپرسید سر فرصت پاسخ میدم دخترای گلم
بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام تنبلی تخمدان شدید دارم و موهای زائد خیلی زیاد در حد مردانه چیکار کنم
درمانی که تاکنون داشتید چی بوده؟!
بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
شرمنده این را میپرسم ولی رابطه اول درد داره و ممکنه بقیه متوجه بشوند؟
بستگی به خودتون داره و خیلی مسائل روانی دیگر....از ژل لوبریکنت استفاده کنید برای دفعات اول
سلام گلم ممنون متاهلم و همیشه عفونت دارم بارها دکتر رفتم دارو خوردم کلی رعایت میکنم ولی دوباره شروع ...
بطور دقیق علائم خودتون و داروهای مصرفی را بگیذ