2777
2789

عاقا من هر نوع قرصی بخورم بهم اثر نمیکنه جز هیدروکسیزین لعنتی

هیدروکسیزین هم نقص مغزی میاره واسه جنین

از آلرژی دارم میمیرم ، دیکه طاقت ندارم

اینقدر عطسه کردم مغزم اومده دهنم و دل درد گرفتم

شما چه قرصی میخورین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یادمه به سرفه افتاده بودم هر کاری میکردم اسپری آمپول هر کاری فایده نداشت رفتم پیش دکتر ایمونولوژیست گفت به جنین آلرژی داری کورتن مصرف کردم تا پایان بارداری همه گفتند لب شکری میشه بچت خدا روشکر چیزی نشد

من یادمه به سرفه افتاده بودم هر کاری میکردم اسپری آمپول هر کاری فایده نداشت رفتم پیش دکتر ایمونولوژی ...

نه من از بجگیم آلرژی شدییییید دارم

هر روز قرص میخوردم

آلرژیم هم کل سال هست ریطی به بهار و...نداره

نخور قرص تحمل کن می‌دونم سخته من سیتریزین خوردم الان بچم حساسیت شدید غذایی داره شب و روز حالش بد و م ...

نمیدونی چی میشم که

از دماغم خون جاری میشه

بدنم کهیر میزنه از خارش پوستی میخوام بمیرم

عطسه های وحشتناکم یه فشاری رو شکمم میاره که بیا و بیین 

مغزم میاد دهنم 

بین عطسه هام نمیتونم نفس بکشم

۱۰ روزم قزص نخورم همچنان حالم همینه تغییر نمیکنه

دیوونه شدم دیگه

نمیدونی چی میشم کهاز دماغم خون جاری میشهبدنم کهیر میزنه از خارش پوستی میخوام بمیرمعطسه های وحشتناکم ...

حق داری می فهمم منم حالم خیلی بد میشد که می‌خوردم .

ولی بدا اگه بچت مریض باشه همش گرفتاری همش دوا درمون و دکتر و مهمتر از همه عذاب وجدان داحتت نمی ذاره لااقل زیر نظر متخصص آسم و آلرژی باش

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
شاید خود ایمنی پیدا کرده بدنت پیش ایمونولوژیست برو حتما

یه چیزی اواخر کشف کردم اینه که هیدروکسیزین داروی ضداضطرابم هست و رو مغزاینام اثر میزاره و فرد رو آروم میکنه حتی قبل عمل به بیمارا میدن آروم بشن

ودلیل اینکه هیچ قرصی جز هیدروکسیزین بهم اثر نمیکنه هم اینه که قزص های دیگه آرامبخش ندارن

حق داری می فهمم منم حالم خیلی بد میشد که می‌خوردم .ولی بدا اگه بچت مریض باشه همش گرفتاری همش دوا درم ...

اصلا بخاطر مصرف قرص نبوده مشکل بچت

آلرژی از مادر به فرزند انتقال داده میشه 

یعنی اگر مادری یه نوک سوزن هم آلرژی داشته باشه بچشم همینو به ارث میبره

البته نوع هاش ممکنه متفاوت باشه

و اینکه سطح وخیم بودن آلرژط مادر هرچقدر باشه بچه چند برابر شدید ترشو به ارث میبره

مثلا مادرمن یه آلرژی خفیف بهاری داره من اما ازش به ارث بردم هززززار هزززار برابر شدید تر و ۱۲ ماه سالو درگیرم 

سلام شما چیکار کردی خوب شدی من دارم میمیرم دیگه دو ماه اردیبهشت و خرداد مردم و زنده شدم الان دوباره حالم بد شده 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر