2777
2789
عنوان

چی بود یعنی نصف شبی

162 بازدید | 18 پست

سلام

الان رفتم آب بخورم  روی شیشه پنجره دوتاپای ترسناک شبیه پای حیون رد شد بعد نمی تونم به کسی  بگم الان بگم میگن دیونه شدی لابد باراولم بودهمچین چیزی میدیدم

چیزی نیست جنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی واقعی تواین دوره هم خودشونو نشون میدن

اره بلو تازه الان بهتر شدن اخلاق دارن اولا وحشی بودن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چیز خاصی نیست جنایی ک پشت بوم زندگی میکنن تردد میکنن😀

نمیترسماچون میدونم درپناه خدا کلاهیچی موجودی نمی تونه باانسان کاری کنه ولی خب اخه تواین دورو زمونه هم واقعا هستن