2777
2789
عنوان

بچهههه ها دزد داشت میومد خونمون😱

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 36 پست
برا ماهم پیش امده خونه سه طبقه اس ما اولیم حیاط پشتی داره بزرگ دزده امده تو حیاط گشته دیده چیزی نیست ...

اره دزد خونه قبلیمو زده،ولی ماتوخونه ایم بیاد تو من از اون میترسم خفه مون میکنه،اخه چطور انقد ریلکسن

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دزد خونه قبلیمو زده،ولی ماتوخونه ایم بیاد تو من از اون میترسم خفه مون میکنه،اخه چطور انقد ریلکسن

خیلی خطر داره ولی دزد هام رسیک نمیکنن ادم بکشن که مگ خنگ باشن یا زنجیره ای روانی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خیلی خطر داره ولی دزد هام رسیک نمیکنن ادم بکشن که مگ خنگ باشن یا زنجیره ای روانی

خب بترسن لو برن ممکنه هر غلطی بکنن

اطرافه تهران

دوربین بذارین واسه خونتون

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
خب بترسن لو برن ممکنه هر غلطی بکنن

شهر ما خونه یه پیرمرد پیرزن رفتن

پیرمرده واسه اینکه بترسن گفته شناختمت

انقدر دستمال هول دادن تو دهنش خفه شده

زنه هم سکته کرده

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
یا خداخیلی از دزد میترسم خوبه شوهرت بیدار بوده

اره خداییش،حالا چیکارکنیم،دیگه مگه من یادم میره،برام عجیبه ما توخونه چطور دزد باید باخیال راحت بیاد این میترسونتم

شهر ما خونه یه پیرمرد پیرزن رفتنپیرمرده واسه اینکه بترسن گفته شناختمتانقدر دستمال هول دادن تو دهنش خ ...

یاحسین بچه هام،نگو تروخدا منم سکته میکنم

اره خداییش،حالا چیکارکنیم،دیگه مگه من یادم میره،برام عجیبه ما توخونه چطور دزد باید باخیال راحت بیاد ...

دیگه انقدر وضع خراب شده مردم به هم رحم ندارن

دوربین بذار

از این دزدگیرا بزنین که از نرده بیان بالا برق بگیرتشون

دزد گیر چشمی اومده خوبه بگیرین یه بار بیان دیگه اونطرفی پیداشون نمیشه

چی هست؟ما مستاجریم،مثلا دربستی گرفتیم راحت باشیم،

دیگه انقدر وضع خراب شده مردم به هم رحم ندارندوربین بذاراز این دزدگیرا بزنین که از نرده بیان بالا برق ...

خدالعنتشون کنه،نرده هم داره حیاط