2777
2789
عنوان

سوتی وحشتناکک

228 بازدید | 12 پست

ما امروز مهمون دعوت کرده بودیم بعد کل خونه رو تمیز کرده بودیم هیچی هم کم و کسر نداشتیم بعد داداشم رفت حموم خودشو بشوره بعد ما یه طناب کوچیک بستیم تو حموم هر کی لباس زیرشو بشوره رو اون میندازه خشک شه داداش منم لباس زیرشو شسته انداخته رو اون طنابها بعد خواهرزاده بلا ندیدم رفته همه اون لباس زیرا رو انداخت تو اتاق در اومد بیرون گفتم خاله اتاقو که کثیف نکردی گفت نه خاله تمیزه منم درو بستم این نره توش اتاقو بهم بریزه من احقم نرفتم تو اتاقو نگاه بندازم ببینم به هم کرده یا نه همینطوری درو قفل کردم و مست خواب بودم تا مهمونا بیان رفتم یه چرت زدم مهمونا اومدن شامو خوردن مامانم گفت در اتاق و باز کن شما دخترا برید تو اتاق راحت باشید منم در اتاقو باز کردم رفتم میوه بیارم دیدم اینا هر هر میخندن میگن لباس زیرنویس ندیده بودیم که دیدیم وای خیلی بد شد آخه بچه آنقدر فضول دلم میخواد خفش کنم حیف نمیشه

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا لباس زیر انقد خنده داره؟! میگفتی بچه ریخته دیگه

بعدشم اونجا جای مناسبی برای خشک کردن لباس نیست خودش محیط مرطوبه مستعد تکثیر قارچ و میکروب و... لباس زیر فقط جلو افتاب

حالا لباس زیر انقد خنده داره؟! میگفتی بچه ریخته دیگهبعدشم اونجا جای مناسبی برای خشک کردن لباس نیست خ ...

نه اونجا میزاریم خشک میشه بعد با دست یه بار دیگه میشوریم بعد میندازیم لباس شویی بعد جلو افتاب

حالا لباس زیر انقد خنده داره؟! میگفتی بچه ریخته دیگهبعدشم اونجا جای مناسبی برای خشک کردن لباس نیست خ ...

دقیقا میخواستم توضیح بدم ولی حقیقتا حالشو نداشتم ....اسی نکنین اینکارو من تادوروز لباسارو رو طناب ول میکنم تا آفتاب بخورن چ برسه لباس زیر

دقیقا میخواستم توضیح بدم ولی حقیقتا حالشو نداشتم ....اسی نکنین اینکارو من تادوروز لباسارو رو طناب ول ...

ما یه پروژه کامل واسه لباس زیر داریم آخه مامانم بدش میاد همون‌جوری لباس زیرا مونو با لباسهای دیگه بندازیم لباس شویی مجبوریم اینکارو کنیم بعد میندازیم تو لباس شویی بعد دوروز جلو افتاب

نه اونجا میزاریم خشک میشه بعد با دست یه بار دیگه میشوریم بعد میندازیم لباس شویی بعد جلو افتاب

چه کاریه خب باور کن قارچ میزنه. تمیز بشورین مستقیم جلو افتاب بندازین

بچس آنقدر پروعهه مامانم هی میگه آبرومون رفت و هی منو مقصر می‌دونه🫥

اخه سخت گرفتین آبرو رفتن نیست اینکه .. به همون مهموناتون میگفتی خواهر زادم اینجا بوده ریخته بیرون لباسارو منم ندیدم 

خودتم میگفتی میخندیدی

بچه که درکی نداره که لباس زیر هست و نباید جلو چشم باشه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
اخه سخت گرفتین آبرو رفتن نیست اینکه .. به همون مهموناتون میگفتی خواهر زادم اینجا بوده ریخته بیرون لب ...

اخه باید می‌بودی قیافه عفریته خانومو می‌دیدی چجوری مسخره میکردن خواهرم که خود بچش کند زده جلو اونا میگه ای بابا این یگانم هیچ کاری از دستش بر نمیاد د آخه..