2777
2789
عنوان

واسم جالبه بدونم

64 بازدید | 10 پست

واسم جالبه بدونم چطور با‌نی‌نی سایت آشنا شدین؟چی شد عضو شدین یا چی سرچ کردین که نی‌نی سایت براتون بالا اومد و انگیزتون از عضو شدن چی بوده؟یا مثلا خانومایی که خیلی پولدارن با وجود این همه سوشال مدیا و مشغله و دغدغه و برو بیا چطور وقت می کنن بیان اینجا؟یا دانشجوهای پزشکی و امثال اون

دختری که دوستش داشتم وقتی باهم بودیم اینجا عضو شد حالا جدا شدیم ولی خب هنوزم اینجاست برای پیدا کردن ...

چه جالب،اتفاقا از یه آقایی هم شنیدم که خانومش اینجا عضو بود و اونم با اکانت ناشناس میومد تاپیک ها رو میخوند،حالا اگه اکانتش رو پیدا کردین بعدش چیکار میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییی سال پیش مید نیستم همچین سایتی هست... 

بعد برام جالب شد میومدم میخوندم گاهی 

بعد تصمیم گرفتم خودمم عضو شم...

میدونی خوبی اینجا برام این بود ک حرفامو راحت بگم... چون با آشناها نمیتونم.. 

بعدم ربطی به پولداری و اینا نداره.. 

پولدار باشی دلت میخواد حرفاتو بنویسی.‌.

یادم نیست چجوری نینی سایت و پیدا کردم ولی یادمه خیلی می ترسیدم عضو بشم، انگیزه ام از عضو شدنم هم دعوا با خانمی بود که بچه‌ا‌شو میزد و از کارش دفاع میکرد،ولی وقتی عضو شدم تاپیک و گم کردم 😐😂

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
خیلیییی سال پیش مید نیستم همچین سایتی هست... بعد برام جالب شد میومدم میخوندم گاهی بعد تصمیم گرفتم خو ...

بله عزیزم حق با شماست منم چندسال خواننده خاموش بودم و گاهی حرص میخوردم که یه جاهایی نمیتونم نظرمو بدم و بالاخره عضو شدم الان گاهی نگرانم که کسی نشناسم 

یادم نیست چجوری نینی سایت و پیدا کردم ولی یادمه خیلی می ترسیدم عضو بشم، انگیزه ام از عضو شدنم هم دعو ...

ای واااااااااای میفهممت منم اونموقع که عضو نبودم از حرفای بعضیا و اینکه نمیتونستم جواب بدم خیلی حرص میخوردم

ای واااااااااای میفهممت منم اونموقع که عضو نبودم از حرفای بعضیا و اینکه نمیتونستم جواب بدم خیلی حرص ...

هنوز دنبالشم😂

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست