2777
2789

اولین بار به کسی میگم جداشو 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر امیدوارم ناراحت نشی... اخه چقدر عقلشون کمه کدوم کشور درست حسابی ای یه معتاد رو راه میده که بهت میگن میرید خارج و... 😑😑😑😑😑 بچه نیار. مستقل شو از نظر مالی... و بعدش یه فکر جدی برای زندگیت بکن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وقتی تو باتلاق گیر میکنیم دیت و پا میزنیم خودمونو نجات بدیم چرا تلاشی برای نجات دادن خودت نمیکنی؟ بو ...

میخوام اول مستقل شم 

بعد دلمم برا شوهرم خیلی میسوزه بدبخته اونم 

دوسمم داره موندم بخداااا

ن بابا باردار شدنم مساویه با بدبختی ابدی

خانواده خودت چطورن؟باابرو هستن؟پشتت هستن؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

توروخدا هی اینو نگین کاریه ک شدددده من دنبال چاره ام

اونا که آدم نمیشن چارت فقط طلاقه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

تو اونجا چکار میکنی؟!!!!

قاطی این آدمای کثیف و چندش 

چقدر برا خودت ارزش قائلی !!

حقوق خوندی و این موقعیت زندگیته؟!

خواهشا خواهشا جدا شو 

اولین باره به شخصی میگم جدا یشه

هیچ راه دیگه ای نداری

واقعا ننگت نیست این خانواده شوهر ؟!!

میخوام اول مستقل شم بعد دلمم برا شوهرم خیلی میسوزه بدبخته اونم دوسمم داره موندم بخداااا

اول دلت به حال خودتو جوونیت بسوزه شوهرت باید یه جوری با خانوادش بسوره و بسازه اما شما مجبور به ابن کار نیستی نگرانم یه موقع یکی از برادرشوهرات دست از پا خطا کنند متوجه منظورم میشی؟ 

توروخدا هی اینو نگین کاریه ک شدددده من دنبال چاره ام

الان چاره شما اینه فقط بچه دار نشی 

دنبال یه کاری باشی 

و کلا رابطه تو با این خانواده قطع کنی از هیچی نترس فقط دنبال پیشرفت خودت باش 

همسرت تونست باهات همراه باشه 

و گرنه جدا شو

میخوام اول مستقل شم بعد دلمم برا شوهرم خیلی میسوزه بدبخته اونم دوسمم داره موندم بخداااا

دلت نسوزه. جدا شو. یهو حامله میشی اونوقت تا عمر داری باید تحملشون کنی.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

اسی عزیزم مشخصه شوهرتو خیلی دوست داری 

اکی بایک عاشق معتاد زندگی کن ازش هم چهارتابچه بیار  شب هم روشکمت اجرببند ازگشنگی 

این چیزایی که تعریف کردی فاجعه است ومستحق طلاقی 

https://daigo.ir/secret/41700181532

فک کردی میزارن مستقلشی؟؟! فعلا که میخوان میخشونو بکوبن پابندت کنن