2777
2789
عنوان

اگه کسیو دوس داشته باشید بهش میگید

151 بازدید | 15 پست

من یه مدته یه نفرو دوسش دارم ولی خب نمیخوام مستقیم بهش بگم چجوری بهش بفهمونم دوسش دارم و قصدم ازدواجه 

مجازی در ارتباطیم تا حدودی ولی انقدر نیست که زیاد پیام بدم

یه مدته خیلی فکرمو درگیر خودش کرده و هر کاری میکنم بهش فکر نکنم نمیتونم

مدام سر خودمو گرم میکنم که بهش فکر نکنم ولی یهو میبینی غرق فکر بهش شوم و چند ساعته دارم بهش فکر میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو تورو خدا نگو 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
خب اونم تو رو میخواد یا میدونی که اون کسی رو دوست نداره

نمیدونم منو میخواد یا نه ولی یه بار گفت قبلا با یه نفر دوست بوده و خانواده ها راضی نبودن البته مال خیلی سال پیشه الان هم با کسی در ارتباط نیست

نمیدونم منو میخواد یا نه ولی یه بار گفت قبلا با یه نفر دوست بوده و خانواده ها راضی نبودن البته مال خ ...

خب از دانش حرف بکش بگو الان کسی رو نمیخوای به کسی علاقه نداری اگه بهت داشته باشه ها میگه تو 

اگه دیدی نگفت ولش تو هم نگو 

خب از دانش حرف بکش بگو الان کسی رو نمیخوای به کسی علاقه نداری اگه بهت داشته باشه ها میگه تو اگه دیدی ...

یه بار گفت الان دارم درس میخونم و سرکار هم میرم خیلی سرم شلوغه

یه بار هم رفتیم دیت گفتم دوس دختر نداری گفت اگه داشتم با تو اینجا نبودم 

ترسیدم بیشتر بپرسم ضایع باشه 

البته خودش گفت اگه سوالی داری بپرس ولی خب جاش نبود بپرسم

یه بار هم خواستگار اومده بود برام داشتم براش توضیح میدادم که به خاطر فلان دلیل رد کردم یهو با یه ذوقی گفت یعنی اگه من بیام قبول میکنی گفتم آره 🤦‍♀️ گفت واقعا گفتم آره چرا قبول نکنم 🤣 خیلی زشت بود ولی گفتم

ولی از اون روز دو ماهی میگذره و هیچی نگفته دیگه