2777
2789
عنوان

کم کم خودم هم داره باورم میشه

320 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من یه خواهر کوچکتر دارم که تازگی ها نامزدیش به هم خورد وکلی اعصاب خوردی داشتیم از طرفی خالم پسرش داره با دو تا بچه جدا میشه و ما نگرانشیم و بابام هم شدیدا مریضه و یکسره باید ببریم دکتر و اینا دیروز هم خودم از چهارپایه افتادم مچم مو برده 😞😞 امشب شوهرم میدونین به من چی گفت ؟؟ به خاطر یه مقدار میخ بی مصرف که من دور ریخته بودم یه دعوا راه انداخت و بعد به من گفت هر چی سر خودت و خانوادت میاد حقتونه از بس که ذاتتون بده 😞😞😔😔 خدا داره مجازاتتون میکنه 

قبلا هم در مورد مریضی بابام اینو بهم گفته بود گفته بود خدا جای حقه ، دیروز هم وقتی میرفتیم دکتر و عکس بگیریم از مچم همش سرشو میگرفت رو به آسمون و میخندید 😔😔به خدا هیچوقت از ناراحتی هیشکی خوشحال نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شوهرت اینحوری میگه ؟ .

شاید چشم خوردید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

حتما چیزی ناراحتش کرده که اینجور میگه 

مگه میشه از ناراحتی کسی خوشحال بود؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

شب دراز است و قلندر بیدار

این اتفاق ها ممکنه برای خودش هم پیش بیاد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

هزار بار بهش گفتم همه امید من تویی توی این غم و غصه ها حمایتم کن 😔😔😔

مردا محلسون ندید بیشتر به آدم میچسبند . 

البته من خودم مجردم اما خیلی اینحوری دیدم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

ولی یه وقتایی از لحاظ روحی اینقد داغونی که نیاز داری یکی حمایتت کنه

کاملا موافقم با حرفتون و اینو به شدت متوجه ام . 

متاسفانه من از بس بعضی زمان ها دلم میخواست با ی نفر صحبت کنم باهاش درد و دل کنم اما کسی دوست نداشت و به نحوی دلش نمی‌خواست باهام هم صحبت شه توی خودم میریختم و  اذیت میشدم .