سلام بچه ها من یه خواهر کوچکتر دارم که تازگی ها نامزدیش به هم خورد وکلی اعصاب خوردی داشتیم از طرفی خالم پسرش داره با دو تا بچه جدا میشه و ما نگرانشیم و بابام هم شدیدا مریضه و یکسره باید ببریم دکتر و اینا دیروز هم خودم از چهارپایه افتادم مچم مو برده 😞😞 امشب شوهرم میدونین به من چی گفت ؟؟ به خاطر یه مقدار میخ بی مصرف که من دور ریخته بودم یه دعوا راه انداخت و بعد به من گفت هر چی سر خودت و خانوادت میاد حقتونه از بس که ذاتتون بده 😞😞😔😔 خدا داره مجازاتتون میکنه
قبلا هم در مورد مریضی بابام اینو بهم گفته بود گفته بود خدا جای حقه ، دیروز هم وقتی میرفتیم دکتر و عکس بگیریم از مچم همش سرشو میگرفت رو به آسمون و میخندید 😔😔به خدا هیچوقت از ناراحتی هیشکی خوشحال نشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
هزار بار بهش گفتم همه امید من تویی توی این غم و غصه ها حمایتم کن 😔😔😔
مردا محلسون ندید بیشتر به آدم میچسبند .
البته من خودم مجردم اما خیلی اینحوری دیدم .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
ولی یه وقتایی از لحاظ روحی اینقد داغونی که نیاز داری یکی حمایتت کنه
کاملا موافقم با حرفتون و اینو به شدت متوجه ام .
متاسفانه من از بس بعضی زمان ها دلم میخواست با ی نفر صحبت کنم باهاش درد و دل کنم اما کسی دوست نداشت و به نحوی دلش نمیخواست باهام هم صحبت شه توی خودم میریختم و اذیت میشدم .