2777
2789
عنوان

مشتری عجیبه امروز من

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 21 پست
ده تا انگشتشو زدم هیچی نگفت ، مامانش اومد دنبالش شروع کرد ب غر زدن ، تاحالا اینجوری خجالت زده نشده ب ...

ن عزیزمم اون باید خجالت زده میشد با این رفتارش ن شما چمیدونم حتما سلیقشو مامانش نمیپسنده ولی خب بازم نباید اینجوری میگفت یعنی چی تا مامانش اومد اینو گفت 🫤ادم خودش کم فکر واسه درگیر شدن ذهنش داره اینم روش

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گذاشت من دو لایه لاک بزنم تاپ کات هم بزنم روش ۱۰ دیقع وقت بذارم هیچی نگفت مامانش ک اومد اظهار ...

گل جان من منظورم فقط این مورد نبود  پیشنهاد کلی دادم 

چون دقیقا همین مورد برام پیش اومده بود رنگ زیبایی انتخاب کردم که اصلا ب دستم نیومد  ولی چون یه ناخن بود ناخنکارم لطف کرد پاک کرد لاک جدید زد

ن عزیزمم اون باید خجالت زده میشد با این رفتارش ن شما چمیدونم حتما سلیقشو مامانش نمیپسنده ولی خب بازم ...

واقعا حس بدی گرفتم از ظهر ، اینقد ناراحتم حتی نتونستم غذا بخورم ، جدا از نارضایتی رفتاری که از خودش نشون داد حالمو بد کرد 

گل جان من منظورم فقط این مورد نبود پیشنهاد کلی دادم چون دقیقا همین مورد برام پیش اومده بود رنگ زیبا ...

حالا ی ناخن دو ناخن بود بمن میگف منم صد در صد پاک میکردم ، ولی کاش تموم شده بود ، حتی حتما باید یکربع من سوهان میکشیدم ک لاکش پاک شه فقط

واقعا حس بدی گرفتم از ظهر ، اینقد ناراحتم حتی نتونستم غذا بخورم ، جدا از نارضایتی رفتاری که از خودش ...

بیخیال بابا خودتو بخاطر این ابله ناراحت نکن واقعا کنجکاوم بدونم این ادما وقتی با خودشونم همچین رفتاری بشه چ واکنشی دارن 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠