2777
2789
الان مهمون غریبه دارم منتظرم برن تامنم بحسابش برسم    

به نظر منم کار شوهرت نیست.اما فکر میکنم خواهرزاده اش یکی و آورده باشه.اما جدیش کن که دیگه ازین کارا نکنه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله هر کی بوده چقدر بی فرهنگه که همچین چیزیو انداخته تو سطل خونه مردم😕چندش

اونم اینجوری...بدون یه پلاستیکی...روزنامه ای چیزی

کار شوهرت نیست عزیزم

فک میکنی کارکی باشه شب ک اومدبهش گفتم تااونابرسن خونه رومرتب کن الان ک پرسیدم گفت نشد اونازودرسیدن اخه مال کیهههه خدایادارم دیوونه میشم

عزیزم فقط با خونسردی با شوهرت بحرف. یه لحظه فکرکن شاید حق با اون باشه. حوری حرف نزن ک اگه قضاوت تو اشتباه بود شرمنده شی. ازش بپرس و اگه گفت نمیدونم.بگو استرس دارم یکی بدون اطلاع منو تو اومده تو خونمون. شاید بهتر باشه ب پلیس خبر بدم. بزار بفهمه ک وجود اون نوار خیلی رو اعصابته. و ب حالتاش نگا کن ببین دستپاچه میشه یا نه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

استارتر ببخشیدا وقتی اینهمه مهمون میره میاد آدم حساب همه چی از دستش در میره😐

ببین احتمالا کار خواهر زادهست شوهرتم حول شده چون میدونه عصبی میشی تو خونت زن اومده

مرد تااآآا بخواد انقدر رو پیدا کنه که زن تو خونه خودش بیاره صد درصد 10 جا سوتی داده

چشم چرونی تلفن مشکوک مدام پای گوشی بودن و بی توجهی به زنو بد اخلاق شدن و.... 

پس اگه کار همسرت بود الان ته دلت مطمین بود یک جورایی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

عزیزم عین عین این عنوان رو چند وقت پیش یه خانمی گذاشته بود. اون خانم با شوهرش قهر بود بعد فردا صبحش تو سطل آشغال کان دوم مصرف شده دیده بود. کلی فکر و خیال و اینکه من سلطل رو خالی کرده بودم شوهرم داره خیانت می کنه. هزار جور یقه خودش جر داد و کاربرها اینجا نظر دادن صد صفحه تاپیک جلو رفت آخر قهرش رو با شوهرش شوند ازش پرسید اونم خندید بعد خانم تازه یادش افتاد بهتر فکر کنه گفت این کانی ها مال چند روز پیشا بوده چسبیده ته سطل من امروز دیدم. 😕 

حالا شما هم قبل از اینکه تاپیکت صد صفحه جدو بره ملت بیان بگن خیانت خیانت دم شما سه چارک.  بشین دقت کن خودت شاید انداختی یا از شوهرت راحت بپرس جریان رو.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

فک میکنی کارکی باشه شب ک اومدبهش گفتم تااونابرسن خونه رومرتب کن الان ک پرسیدم گفت نشد اونازودرسیدن ا ...

نگران نباش اون کاری بخواد کنه خل که نیست دور از جون بیاد بندازه تو سطل جلو چشم شما! اونم سطل خالی تابلو

مهمون غریبه ناراحت نمیشه الان اومدی اینجا؟🤔

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍