2777
2789

سلام خانوما ما حدود یه ماه پیش یه مزاحم تو اینستا داشتیم خیلی اعصابمون رو بهم ریخت از آشناها بود کلی بحث و دعوا شد باهاشون کاملا هم میدونیم کیه قبلا هم زیاد مزاحم شد حالا همسرم یه راه پیدا کرده که شکایت کنه از اکانت اینستا با توجه به اینکه طرف دختره فامیله نزدیکه به نظرتون شکایت درسته؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بهش اخطار بدین در صورتی که افاقه نکرد دیگه مجبورین شکایت کنین اینم که میگم اول اخطار بدین بخاطر اینکه دختره ایشون وور ثانی از اشنا ها هست و چشمتون تو چشم همدیگس 

نظر شخصیمه گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

حتما این کارو کنید 

بذار آبروش بریزه تا بشه دفعه اول و آخرش ک مزاحم زندگی مردم میشه

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
چرا نرسید پیدا نشد؟

چرا ولی دادگاه اصلا پیگیری نکرد بعد 7ماه زنگ زده تازه میگه میخوای پیگیری کنی یا نه

ما هم گفتیم ما از شرش گذشتیم ولی طرف فهمید ما شکایت کردیم و دمشو کوتاه کرد

تو نیکی میکن و در دجله انداز               که ایزد در بیابانت دهد باز

با بزرگتراشم حرف زدیم هرروز میرفت خونه مادرشوهرم گریه میکرد نمیدونم چرا اما دلم براش میسوزه میگم دختره گناه داره دیگه تموم شد اون جریان ولی باز مزاحم شد. شکایت کنیم نه؟؟؟کی با این موافقه

بنظرم بهش بگین شوهرم میخواد شکایتت رو بکنه . اگه ادامه داد دوباره شکایت کنین اگه نه شکایت نکنین&nbs ...

نه اصلا ازون موقع ادامه نداده خانواده شوهرمم باهاشون قطع رابطه کردن کلا تموم شده