2777
2789
عنوان

کادوی معنادار

82 بازدید | 6 پست

سلام خوبین دختری به علتی پسر رو ترک کنه تو رابطه و بره بعد مدت ها برگرده بهش کادو بده چون تولدش هیچی نداده بود به اکسش اونم اینو بخاد اما چون طرد شده غرورش نمیذاشت به دختره بگه برگرد اگه دختر به پسری کادویی از راکت گردنبند قلب مانند بدع توش عکسه چشای خودشو همون دختر رو بزاره و یه تیکه از موهای بافت شده خودشو بزاره و یه نامه بنویسه و داخلش بنویسه دیگه من تا اخر عمرم رفتم و پسره به دختره بگه کاش اینطوری نمیشدیم چی میشد زودتر بهم اهمیت میدادی دخترخ هم خداحافظی کنه و پسره بلاکش کنه چون دختره گفته دیگخ این آخرین باره پیام میدم و میدی این کادو ذهن پسره رو درگیر میکنه؟کادوی اکسش این کادوهارو نگه میداره؟

هنوزم مگه مو کادو میدن خز شده ک🤕یادمه ی سالی دخترا با موهاشون دستبند درست میکردن میدادن رلاشون

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوزم مگه مو کادو میدن خز شده ک🤕یادمه ی سالی دخترا با موهاشون دستبند درست میکردن میدادن رلاشون

داده دیگه دختره اما پسره این مدل کادوهارو دوست داشت بنظرتون میتونه فکرش پیشش باشه یا بلاک کرده راحت شم ؟ ممکنه بلاک رو بخاطر اینه که دختره گفته پیام ندیم بلاک کرده 

نه بابا وقتی بلاک یعنی برو ک برنگردیپسرها میگن این نشد یکی بهترش

خدایا شکر😂😂

چون پسره کادو رو گرفته بود هی زنگ میزد به دختره یا پیام میداد نباید رابطمون این بود ترسیدم 😂