2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه... چون می‌دونم چادر پوشیدن کار من نیست

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

عزیزم اگه شمارو میخواد باید همینجوری که هستید بخواد اگه الان تغیر بدید پوششتونو فردا سرزندگی قید خیلی چیزای دیگه ایم باید بزنید

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم
نه باز هم خودت میدونی اون ک چادر دوست داره و ملاکش چادره چرا باید شما رو انتخاب کنه

واقعا این همه دختر چادری

بعضی ها دوست دارن روی همسرشون تسلط داشته باشن از لباس شروع میشه و  ......

فردا میگه حق نداری از خونه بری بیرون!البته حدسه!

نه میگه به خاطر شغل و زوری نیست چادری باشی بهتر 

خانوادم موافقا بله بدم چون از همه لحاظ عالی میگن نمیدونم

خواستگار های قبلی مشکل داشتن کلا این اکی نمیدونم خانوادم مذهبی ولی من راحتم 

ببین شرایط چطوره اگه خیلی خوبه قبول کن

منم همسرم همین شرط رو گذاشت منم قبول کردم یه سال سر کردم بعد یواش یواش گفتم اذیتم می‌خوام عبا بپوشم بعد کوتاه تر نهایت همون تیپ مانتویی محجب خودم شدم ولی همسرم ازم تشکر کرد که اون موقع شرطش رو قبول کردم ازدواج کردیم و بعد جوری انجامش ندادم که خودش هم نفهمید و هیچ اذیتی نشد 

اینم بگم صد بارم به دنیا بیان با همین همسرم ازدواج میکنم بس که راضیم 

واقعا این همه دختر چادریبعضی ها دوست دارن روی همسرشون تسلط داشته باشن از لباس شروع میشه و ......

نه این معیارها گفت اکثر خاستگاری میگن چادر بپوشم البته میگه ملاک همسرم تو ذهنم اینه مامانم میگه ممکنه نیاد منم آدم اجتماعی نیستم