2777
2789
عنوان

بنظرتون این وسواسه

130 بازدید | 9 پست

من چندساله وسواس پاکی نجسی دارم یه گروه بهم معرفی شد تو همین نینی سایت و خداروشکر وسواس پاکی و نجسی ام تا حد زیادی بهترشد..هرچند هنوزم یهو عود می‌کنه ولی خب اضطرابم درمورد نجسی کمتر شد دارو میخورم پیش روانشناس هم رفتم ولی خب مجدد برمیگرده این لعنتی یه موقعیتی براتون تعریف میکنم شما که وسواس ندارید بگید وسواس یانه می‌خوام ببینم آدمای عادی چیکار میکنن تو همچین موقعیتی

احساس میکنم وسواس پاکی نجسیم داره تبدیل میشه به آلودگی و خب ازار دهنده است دیگه 

ببینید گلاب به روتون من رفتم دستشویی فرنگی خونه خودمون دیدم یه تیکه پلاستیک بچه ام انداخته  داخل دستشویی اصلا حواسم نبود برش داشتم انداختم داخل سطل بعد دستشویی ام همه جای که دستم بهشون خورده بود با آب خالی شستم اومدم بیرون و دستمو با مایع شستم،دفعه بعد که رفتم دستشویی به همونجاهای قبلی دست زدم خب. عادت دارم با یه دستمال نخی خودمو خشک کنم مثل همیشه خشک کردم  شلوارمم بالا کشیدم و دستمو با مایع شستم دستمال نخی اویزون کردم  وقتی اومدم بیرون این فکر عین خره افتاد به جونم که شلوارم و پیراهنم و آلوده است چون وقتی دستمو به شلنگ و جاهای که فقط با آب خالی شسته بودم دست زدم و بعد به دستمال نخی خودمو خشک کردم و بعد از شستن دستم بامایع دوباره به همون دستمال نخی دست زدم واویزونش کردم هعی اعتنا نکردم ولی اضطراب و کلافگی اومد سراغم الان بعد از چند ساعت احساس میکنم بدنم آلوده است محیط دستشویمون آلوده است باید برم حموم و همه اونجا هارا هم با وایتکس بشورم و لباس هارا هم بندازم تو لباسشویی 

بنظر شما که وسواس ندارید اینا منطقی یانه .شما بودیدوقتی همچین اتفاقی براتون میفتاد اون در دستشویی فرنگی و شلنگ ودر دستشویی با آب خالی میشتید خیالتون راحت میشد یاحتما با مایع یا وایتکس میشیتید؟

منم همینطورم گاهی اوقات فکر میکنم بدنم کثیفه

ولی اذیتم نمیکنه که مشغول شم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منم همینطورم گاهی اوقات فکر میکنم بدنم کثیفهولی اذیتم نمیکنه که مشغول شم

یعنی فقط فکراش میاد سراغت؟

و نمیشوری اگه تو موقعیتی که تعریف کردم بودی چیکار میکردی می‌رفتی همه چیز می‌شستی یانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواستون هست وگرنه این چیزایی که نوشتین هیچ معنی ای نمیده

یعنی اگه شما به جای من بودید به همون شستن محیط دستشویی با آب اکتفا می‌کردید وخیالتون راحت میشد و دیگه اگه دست به اونجا ها می دید نمی‌گفتید آلوده است؟

یعنی اگه شما به جای من بودید به همون شستن محیط دستشویی با آب اکتفا می‌کردید وخیالتون راحت میشد و دیگ ...

من بودم فقط دستمو با مایع میشستم و جاهایی که فکر میکردم کثیفه یه اب میگرفتم. بعدا که وقت شستن دسشویی شد که ماهی دوبار هست با پودر کل دسشویی رو میشستم. اهل وایتکس نیستم

یعنی فقط فکراش میاد سراغت؟و نمیشوری اگه تو موقعیتی که تعریف کردم بودی چیکار میکردی می‌رفتی همه چیز م ...

بنظرم اگه خشک باشه آلودگی اونقدر جذب نمیشه

من بودم اگه فکرش خیلی اذیتم میکرد آره دیوار و شلنگ و آب میگرفتم و کف و میشستم ی دوش میگرفتم سبک شم خیلی زمان نمیبره این کارا

وقتی فکرش اذیتت میکنه خودتو با کارای دیگه مشغول کن

این چیزی که گفتی وسواسی نیست

آدم وسواس خودشو میکشه دیوونه میشه و همش دنبال تمیز کاریه نه تو دوره خاص مثل شرایط تو

ببین من پوستم چربه‌. اکثر اوقات احساس سنگینی دارم رو بدنم.بعد حس میکنم آلوده میشه بدنم.نمیدونم شاید بی ربط باشه حرفم ولی شاید شما هم مثل من باشی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من بودم فقط دستمو با مایع میشستم و جاهایی که فکر میکردم کثیفه یه اب میگرفتم. بعدا که وقت شستن دسشویی ...

ممنون عزیزم لطف کردی بهم که نظرتو گفتی❤️منم بااااید عادی رفتار کنم تالین یکی تبدیل به وسواس نشه دیگه

ممنون عزیزم لطف کردی بهم که نظرتو گفتی❤️منم بااااید عادی رفتار کنم تالین یکی تبدیل به وسواس نشه دیگه

اره عزیزم. خودت متوجه میشی وقتی اون نشخوار فکری وسواس میاد سراغت دیگه. اون موقع بااااااااید هیچکاری نکنی و یه جوری رفتار کنی انگار بستنت به صندلی